hnl

'Imamo dosta gorkih uspomena, svjesni smo što nas čeka'

Dinamo u nedjelju u 11. kolu hrvatskog prvenstva gostuje u Zadru na tradicionalno neugodnom gostovanju za Modre. Susret je najavio trener hrvatskog prvaka Branko Ivanković.

“Jako sam zadovoljan pobjedom u Suhopolju i reakcijom igrača na treninzima ovih dana tako da sam pun optimizma, dobrog raspoloženja i veselja. Svi znate da je Dinamo u Zadru gubio prvenstva, ima dosta gorkih uspomena iz Stanova i svjesni smo što nas tamo čeka. Radi se o momčadi željnoj dobre igre i pobjede, ali i mi s istim ciljevima odlazimo u Zadar. Možda će oni pomisliti kako mi nećemo biti pravi i da smo mislima već u Bugarskoj, ali tu su se prevarili”, istaknuo je Ivanković i nadodao:

“Očekujem motiviran i agresivan Zadar, a sada su se izuzetno pojačali dolaskom Neretljaka, Hrgovića i Tadića. To su igrači koji automatski sa sobom donose kvalitetu tako da bih rekao da su njihovim dolaskom barem 30 posto bolji. Čeka nas neugodna utakmica, mali teren, kvalitetna momčad predvođena ambicioznim i perspektivnim trenerom, ali to nije iznenađenje. Svjesni smo težine zadatka koji nas čeka, ali želimo nastaviti niz pobjeda, dizati atmosferu i dobrom igrom te pobjedom u Zadru zadržati prvo mjesto na ljestvici.”

Modri strateg na raspolaganju neće imati nekoliko igrača.

Halilović osjeća posljedice povrede gležnja, neće ići niti Brozović koji također ima problema s ozljedom, a ista stvar je i sa Sandomierskim koji ima problema s lijevom nogom. U Zagrebu će ostati i Rukavina koji se na treningu nezgodno sudario sa stativom”, zaključio je Profesor, piše GNK Dinamo.

Povratak na Net.hr