Božićno čudo: Mario Mandžukić dobiva veliko pojačanje i konkurenciju

Nekad ubojiti španjolski napadač Fernando Torres vraća se u Atletico Madrid, pišu španjolski mediji.

25.12.2014.
14:10
VOYO logo

Fernando Torres nekada je bio zaštitni znak i prototip ubojitog napadača. Danas je pao u zaborav. Španjolac je svoj strelovit put u vrh svjetskog nogometa započeo u Atletico Madridu (odigrao preko 200 utakmica, i postigao 91 gol), da bi se kasnije, negdje izgubio na putu iz Liverpoola prema Chelseau. Još kada je igrao u Liverpoolu, gdje je prešao za 35 milijune eura, Torres je trpao nemilice (65 golova u 125 utakmica). I onda je došla ponuda londonskog velikana u iznosu od 60 milijuna eura, Španjolac ju je sa smiješkom prihvatio, spakirao kofere, i - nestao! Nestao kao igrač, ubojica u napadu, kao čovjek od kojeg su strepili svi protivnički vratari, branići, i općenito svi koji su stajali nasuprot njega. Jer, u Chelseau je odigrao više od sto utakmica, a zabio tek dvadesetak golova.

//www.youtube.com/embed/LifzKaQNMwE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Chelsea, u kojem je dugi period i grijao klupu, došla je posudba u Milano. No međutim, i tamo njegov igrački muk. Torres se na San Siru i nije baš najbolje snašao, Talijanima je dojadilo ga čekati da proigra, i poslali su ga nazad u London. Ali, Jose Mourinho da nije dočekao široke ruke.

Tada se u priču uključio Atletico Madrid našeg Marija Mandžukića, koji je u potrazi za još jednim napadačem koji bi bio prava podrška Mandži u napadu. Prema pisanju madridskih medija, Torres je pristao potpisati drastično smanjen ugovor, i u prvim danima nove godine ponovno će obući dres Atletica, kluba gdje je sve i počelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torres bi trebao ostati u Madridu do ljeta 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo