KAO GROM IZ VEDRA NEBA / Borussia Dortmund dovodi talentiranog povremenog Vatrenog. Hoće li mu oni konačno preporoditi karijeru?

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Wolfsburg ga je platio golemih 10 milijuna eura i nadali su se da će mladi Hrvat biti lider

30.8.2021.
16:30
Profimedia
VOYO logo

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac i član njemačkog prvoligaša Wolfsburga, Marin Pongračić, mogao bi do konca prijelaznog roka promijeniti sredinu. Naime, ako je vjerovati njemačkom Sky Sportsu i još pojedinim medijima, hrvatski stoper trebao bi preći u redove Borussije Dortmund.

Njemački velikan želi dovesti Pongračića na jednosezonsku posudbu s opcijom otkupa u visini od 12 do 13 milijuna eura. Pongračić se, nažalost, nije baš najbolje snašao u Wolfsburgu otkako je tamo došao prije godinu i pol iz Salzburga. Wolfsburg ga je platio golemih 10 milijuna eura i nadali su se da će mladi Hrvat biti lider i glavna figura obrane, ali na njegovu žalost nije baš tako ispalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pongračić je imao ponešto problema s ozljedama i zdravljem zbog čega je na duže periode bio izvan pogona. Odigrao je svega 23 utakmice za Wolfsburg i dao je dva gola, a Borussija bi mu svakako mogla oživjeti karijeru jer riječ je o veoma talentiranom igraču kojem su tek 23 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo