NOVA POJAČANJA / Bordeaux doveo Corneliusa i Karamoha, Dembele iz Celtica ide u Lyon

Image
Foto: Twitter

Bordeaux je u četvrtak izborio nastup u Europskoj ligi u kojoj će igrati u skupini C sa Zenitom, FC Kopenhagenom i Slavijom

1.9.2018.
10:16
Twitter
VOYO logo

Posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka francuski nogometni prvoligaš Lyon uspio je angažirati mladog 22-godišnjeg napadača Moussu Dembelea, koji je posljednje dvije sezone proveo u škotskom prvaku Celticu. 

Vrijednost transfera procjenjuje se na 22 milijuna eura, a Dembele je s Lyonom potpisao ugovor na pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dembele bi u Lyonu trebao biti zamjena za Mariana Diaza koji je prije nekoliko dana prešao u Real Madrid za 33 milijuna eura.

Bordeaux na jednogodišnju posudbu doveo Corneliusa i Karamoha

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski nogometni prvoligaš Bordeaux u posljednjim je trenucima prijelaznog roka na jednogodišnju posudbu iz talijanskih klubova Atalante i Intera angažirao danskog reprezentativnog napadača Andreasa Corneliusa odnosno mladog francuskog veznjaka Yanna Karamoha.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bordeaux je u četvrtak izborio nastup u Europskoj ligi u kojoj će igrati u skupini C sa Zenitom, FC Kopenhagenom i Slavijom iz Praga pa se u posljednji trenutak odlučio pojačati. Atalanta je, pak, ispala u posljednjem pretkolu Europske lige upravo od FC Kopenhagena pa je odlučila poslati Corneliusa na posudbu, dok je trener Intera Luciano Spalletti procijenio kako će Karamoh ove sezone imati mnogo više prilike za igru u Bordeauxu no u dresu "crno-plavih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije ovoga ljeta u Bordeaux je iz splitskog Hajduka stigao i mladi hrvatski veznjak Toma Bašić.

Kasper Schmeichel u Leicesteru do 2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danski reprezentativni vratar Kasper Schmeichel (31) produžio je ugovor s engleskim nogometnim prvoligašem Leicester Cityjem do ljeta 2023. godine.

Schmeichel je u redove "lisica" stigao još 2011. godine te je bio dijelom momčadi koja je 2016. senzacionalno osvojila naslov engleskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Većinu svoje karijere proveo sam u Leicesteru i doživio nevjerojatne trenutke, a nadam se kako će ih biti još", kazao je Schmeichel.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo