BOMBASTIČNE TVRDNJE ZDRAVKA MAMIĆA: / 'Uložili smo 10 milijuna eura u koronakrizi. Stadion? Nema šanse da se izgradi'

Image

Naglasio je još kako su u vrijeme koronakrize potrošili čak deset milijuna eura kako bi kupili najbolje mlade igrače

16.3.2021.
14:16
VOYO logo

Vrhovni sud potvrdio je u ponedjeljak presudu osječkog Županijskog suda kojom je odbjegli čelnik GNK Dinamo Zdravko Mamić osuđen na šest i pol godina zatvora za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama. Mamić je drugoga dana odmah organizirao press konferenciju koju je otvorio najavom da napušta Dinamo u potpunosti, dakle, da više nije niti član, niti savjetnik kluba, a usput je spomenuo i izgradnju novog stadiona na Maksimiru.

“Nema šanse da u Dinamu još dugi niz godina nema šanse da se izgradi stadion. Tražili smo svašta, vratite nam zemljište od Dinama u vlasništvo, jer to je Dinamovo. Vratite nam i prestat s tim lažima i obmanama kako se s novcem poreznih obveznika financira Dinamo. Vratite nam stadion i više građani Zagreba u stadion neće morati uložiti ni jedan euro. Ima solucija, samo nam vratite stadion. Ali, oni neće niti jednu od toga. Mi bi ga izgradili i pokazali da smo sposobni. Pazite, oni neće napraviti ali nama ne daju", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je još kako su u vrijeme koronakrize potrošili čak deset milijuna eura kako bi kupili najbolje mlade igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam u 2024, godini, za razliku od nekih medija koji su zlonamjerni pa su likovali da Uefa mijenja natjecanje u novi format 'super Lige prvaka'. Ubuduće će biti 36 klubova, pa će Dinamo imati šansu upasti. Da je danas Liga prvaka, Dinamo bi bio taj klub koji bi ušao u LP. A znate koja je to megalova, besramni prihod. Ja sam vukao te poteze i zajedno s upravom kupovao, investirao u ovo vrijeme COVID krize, investirali smo 10 milijuna eura i kupili najbolje mlade igrače koji će igrati tu superligu. I sad zamislite, ja sam u 2024., a ti pokvareni ljudi donose ovakve odluke, ugrožavaju, rade nepravdu… Dinamovi zaposlenici ostat će možda bez posla. Pogledajte što rade Hrvatskoj", kazao je Mamić na pressici u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo