BOJKOTIRAJU LI IGRAČI HAJDUKA TRENERA? Burić otkrio što se događalo nakon debakla: / 'Dobio sam poruku ujutro. Ispričao mi se'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Uoči utakmice pred novinare je izašao trener Burić i odmah otkriva u kakvom je stanju ekipa

6.12.2019.
14:55
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduku treba pozitivan rezultat u nadolezećoj utakmici Prve HNL i to iz nekoliko razloga. Prvo, treba im pobjeda kako bi se barem malo popravili od teškog poraza kod kuće protiv Rijeke, a drugo, Splićani nisu slavili u gostima još tamo od kraja srpnja pa bi utakmica s Interom (subota 17 i 30), koji nije baš u najboljoj formi, mogla biti idealna.

Oporavak nakon Rijeke

Uoči utakmice pred novinare je izašao trener Damir Burić i odmah otkriva u kakvom je stanju ekipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi se spremamo za utakmicu, mislim da je momčad željna, žele neke stvari korigirati već u sljedećoj utakmici, spremni dočekujemo protivnika. Mislim da je ovo pravi način da pokažemo svoje pravo lice u Zaprešiću. Jedva čekam da utakmica krene", rekao je Burić i zatim kratko prokomentirao poraz od Rijeke.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

22.11.2019., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski telekom Prva liga, 16. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Jradi Bassel Zakaria, David Colina Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

"Bilo je razočarenje. Bilo je mirno, tiho, svatko je ušao u sebe. Rekao sam da se trebamo uspraviti i pokazati karakter. Pokazali smo to u bezbroj utakmica prije i mislim da će momčad dobro reagirati", veli trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduku će opet nedostajati nekolicina važnih igrača. "Juranović neće igrati, za Bradarića nismo sigurni, odradio je dio treninga, nećemo riskirati. Uvijek nam fali nešto, zadnji put cijela obrana, sad cijeli vezni red. Protiv Rijeke nismo našli pravo rješenje, nadam se da ćemo ga ovaj put naći", otkriva Burić.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

16.03.2016., gradski stadion Poljud, Split - Prva utakmica poluzavrsnice Hrvatskog nogometnog kupa, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Trener Damir Buric. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ima li bojkota?

Kaže Burić zatim kako ne misli da je Hajduk igrao loše protiv Rijeke. Podsjećamo, izgubili su s 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo bili napadački nastrojeni i protiv Rijeke, oni su se branili. Imali smo posjed u svim utakmicama osim Dinama. Nemamo napadača s toliko dobrom realizacijom, ali što se tiče naše igre, stvorila se neka fama, ali tko malo bolje vidi, shvaća dosta stvari. Protiv Rijeke smo imali nedostatke u obrani, čak smo i jedan dio susreta bili dobri. Sada moramo to nadomjestiti, imamo igrača za veznu liniju, ti igrači će biti spremni uskočiti.", govori trener Hajduka.

Ima li govora o bojkotu igrača protiv trenera? Burić otklanja takva nagađanja. "U tri sata ujutro dok sam to gledao, vidio sam da neki nisu bili na pravom nivou i ujutro je došla poruka upravo od igrača koji je igrao katastrofalno. Ispričao se za svoj loš nastup i mislim da treba stati uz njih. Preuzeo sam krivicu na sebe, a svlačionica diše kao jedan", otkriva Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo