BOBANOV MILAN IZGLEDA KATASTROFALNO: / Legendarni Vatreni otkrio zašto njegova momčad igra tako loše

Image
Foto: Profimedia, LaPresse

Milan igra neuvjerljivo, jalovo i polako im svima počinje gorjeti pod nogama

22.9.2019.
14:56
Profimedia, LaPresse
VOYO logo

U jednom od najvećih derbija talijanskog nogometa, poznatijem kao "Derby della Madonnina", Inter je kao gost pobijedio gradskog suparnika Milan sa 2-0, a jedan od najboljih igrača utakmice bio je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović koji je postigao prvi pogodak na utakmici.

Inter je ovom pobjedom produžio niz bez poraza u gradskom derbiju na šest ligaških utakmica ostvarivši pritom četiri pobjede i dva remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je ove sezone samo produljio lošu formu koja ih je pratila prošle, a dolazak Zvonimira Bobana i Paola Maldinija na operativne pozicije, te dolazak novog trenera Marca Giampaola i popriličnog broja pojačanja, nije promijenio situaciju. Milan igra neuvjerljivo, jalovo i polako im svima počinje gorjeti pod nogama jer opet se potrošila izdašna svota novca. Boban i Maldini doveli su igrača u vrijednosti sto milijuna eura, a prodali nekolicinu za tek 30 milijuna eura. Milan je inače u velikoj financijskoj krizi i nagazio ih je FFP pa su morali paziti na svaki cent koji potroše, a na koncu se niti prekomjerena ulaganja nisu, za sada, baš isplatila.

Image
Foto: Fabio FERRARI / La Presse / AFP
Image
Foto: Fabio FERRARI / La Presse / AFP

Fabio FERRARI / La Presse / AFP

Nakon utakmice oglasio se i Zvonimir Boban, a tvrdi da njegovoj momčadi ide loše jer nemaju karakter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U derbiju možeš odigrati loše pa pobijediti, ali svi znamo kakav je nogomet, potreban je karakter. Nadam se da će dečki ubuduće ostvariti rezultate kojima se možemo veseliti. To su dobri dečki, razumiju što znače ovakve utakmice i trener im je to objasnio", rekao je Boban.

Pitali su ga usput kako se osjeća sada kada je ponovo u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledati nogomet u Milanellu je uvijek zadovoljstvo. Svako jutro si govorim da sam još nogometaš, iako više nisam", veli legendarni igrač Milana i Dinama, Zvonimir Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo