BLIŽI SE KRAJ SLAVNOG BBC-A: / Perez pronašao sljedećeg Galactica, hoće li Real ovako izgledati sljedeće sezone?

Image
Foto: AFP
28.3.2017.
14:47
AFP
VOYO logo

Tinte i tinte potrošili su nogometni stručnjaci opisujući, uspoređujući i stvarajući rivalstvo između BBC-ja i MSN-a.

Međutim, sve se glasnije spominje kako se bliži kraj Realovom trojcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog je potencijalni transfer Edena Hazarda iz Chelseaja u Madrid. Daily Mail tvrdi da predsjednik Florentino Perez u izbornoj godini želi dovesti jedno vrhunsko pojačanje pogotovo jer Real takvo nije vidio još od Jamesa Rodrigueza prije tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Galactico je odabran, a s njim u momčadi došlo bi do promjena.

Madriđane brinu Ronaldove godine i sklonost ozljedama Garetha Balea pa se razmišlja o implementiranju novog sustava igre. S 4-3-3- Zidane će, tvrde Englezi, vjerojatno morati prijeći na 4-4-2 u obliku romba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

To znači da bi Casemiro zaigrao ispred obrambene četvorke. Modrić i Kroos zauzeli bi svoje sadašnje pozicije dok bi Hazard bio ispred njih. U napadu bi pak bili Ronaldo i Bale, dok bi se se Benzema rotirao s njima.

Ovakav rasplet definitivno bi okončao karijeru Alvara Morate u Realu. S obzirom na to da je miljenik Antonija Contea lako bi se moglo da ode u Chelsea, baš kao i James Rodriguez. Real navodno namjerava ponuditi veznjaka u zamjenu za Hazarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetnja ovakvom raspletu uz odbijenicu iz Londona mogao bi biti rast popularnosti Monacova Kyliana Mbappa. Independent navodi da bi se Perez mogao odlučiti za njega pokaže li se taj potez popularnijim.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo