TKO PIJE, A TKO PLAĆA / Bliži se konačni obračun u Maksimiru i 'povijesna' Skupština: Odlazi li (samo) Krešimir Antolić iz Dinama?

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Posljednjih mjeseci svjedočili smo mnogim preokretima u Maksimiru

24.2.2023.
9:43
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo će u nedjelju u 23. kolu HNL-a od 15 sati ugostiti Hajduk u najvećem derbiju hrvatskog nogometa.

Image
ZABIJA GOLOVE S CENTRA /

Tko je Hajdukov "wonderkind" koji bi trebao debitirati protiv Dinama na Maksimiru sa 16 godina?

Image
ZABIJA GOLOVE S CENTRA /

Tko je Hajdukov "wonderkind" koji bi trebao debitirati protiv Dinama na Maksimiru sa 16 godina?

Plavi tu utakmicu dočekuju s osam bodova prednosti, a imaju i utakmicu manje, te je jasno kako bi eventualnom pobjedom napravili veliki korak prema obrani naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u Maksimiru je nogomet u drugom planu već tjednima, jer su u punom jeku pripreme za 'povijesnu' skupštinu 9. ožujka. Dugo je medijski prostor 'zabavljao' rat presicama i priopćenjima 'antimamićevske' i mamićevske' struje, odnosno Mirka Barišića i Krešimira Antolića s jedne strane, te Zdravka Mamića s druge strane.

Sve se zakuhalo na skupštini 12. prosinca na kojoj se pojavila inicijativa da se funkcije u Upravom odboru razriješi Antolić. No, Barišić se nije tako olako želio odreći prvog suradnika i Antolić je 'preživio'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dok je trajao rat dvije struje, pojavile su se informacije o ulasku treće struje u klub, no nitko nije otkrivao tko stoji iza nje. Spominjale su se legende kluba, Zvonimir Boban, Dario Šimić, no čini se da to nije zasad opcija.

U međuvremenu je i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić najavio novi odlazak iz Dinama, po tko zna koji put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje informacije koje dolaze iz Maksimira sugeriraju da je Krešimir Antolić vrlo blizu odlaska iz kluba. On je navodno spreman odstupiti s funkcije, ako to znači da će 'antimamićevska' struja slaviti na Skupštini 9. ožujka.

I tako dolazimo do situacije da je uoči skupštine Antolić na izlaznim vratima kluba, Mamić je već otišao, a tu i dalje ostaje najdugovječniji predsjednik kluba Mirko Barišić, no pitanje je koliko još dugo, jer neke informacije govore da bi i on uskoro mogao napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih mjeseci svjedočili smo mnogim preokretima u Maksimiru, gdje je nije znalo 'tko pije, a tko plaća'. Hoće li ta 'povijesna' Skupština napokon donijeti toliko željeni mir u Dinamu? Živi bili, pa vidjeli…

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo