BJELICA PROGOVORIO O PROBLEMU UOČI ŠAHTARA: / 'Jednu stvar moramo popraviti u odnosu na prvu utakmicu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Utakmicu su najavili trener Nenad Bjelica i Dani Olmo

5.11.2019.
18:54
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni prvak Hrvatske, zagrebački Dinamo, nakon prva tri kola u Ligi prvaka drži drugo mjesto svoje ljestvice u Ligi prvaka, do koje je došao pobjedom protiv Atalante (4-0), porazom od Manchester Cityja (2-0) i remijem sa Šahtarom (2-2). "Modrima" sada slijedi novi susret sa Šahtarom i to na gotovo dupkom punim Maksimirom u srijedu navečer.

Utakmicu su najavili trener Nenad Bjelica i Dani Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da vas vidim više nego prije utakmice s Osijekom. Očito je na rekao neka nova, sudbonosna utakmica. Šalu na stranu, drago nam je da smo privukli pažnju ovoliko novinara i navijača, nadam se da ćemo sutra odigrati utakmicu kao u Harkivu ili protiv Atalante i da ćemo biti bolji od protivnika. Dečki su motivirani i spremni za sutrašnji susret. Sutra se sastaju dvije ravnopravne momčadi gdje nema favorita. Šanse su 50-50, a oni imaju više iskustva u ovakvim utakmicama. Ali vjerujem da će naša želja i volja te želja da pred našim navijačima pobijedimo renomiranog protivnika prevagnuti. Tko će na kraju pobijediti? Nadam se da ćemo u nekim detaljima biti bolji nego oni i na kraju slaviti", kazao je Bjelica.

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

17.09.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Konferencija za medije GNK Dinamo uoci sutrasnje utakmice 1. kola, skupine C, Lige prvaka protiv Atalante. Trener Nenad Bjelica. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Jednu stvar moraju popraviti

"Ne znam jesu li nas podcijenili, teško mi je to procijeniti. Očekujem agresivan Dinamo kakav je bio u Harkivu, a isto tako raspoložen u fazi napada kao tamo te u fazi obrane uz malo više koncentracije. Riječ je o vrhunskoj momčadi s vrhunskim pojedincima koji u jednom potezu mogu riješiti utakmicu. Protiv njih treba biti apsolutno koncentriran, a mi to nismo bili pa smo primili dva gola. Taj nivo koncentracije moramo podići protiv Šahtara", veli Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šahtar ima dosta kvalitetnih igrača da zamijeni one koji nedostaju, kao i mi. Tako da mislim da oba tabora mogu naći rješenje. Nas zadovoljava samo pobjeda i mi ćemo ići samo na pobjedu", završio je trener.

Dani Olmo je samo kratko otkrio kakvo je stanje u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera je super. Dobro smo se pripremili nakon prve utakmice, ulazimo s dvije pobjede u Kupu i jednom u prvenstvu. Sutra se vjerojatno igra za povijest, a svaki nogometaš sanja da jednom igra takvu utakmicu. Mi sutra imamo takvu priliku i sigurno ću dati sve od sebe da u tome uspijemo", rekao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo