BJELICA OTKRIO PREUZIMA LI VATRENE I ŠTO STOJI IZA PRIČE O EUROPSKOM VELIKANU: / 'Dinamo? Sve se moglo drugačije odigrati'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prošlog četvrtka sporazumno je raskinuo ugovor s hrvatskim prvakom

21.4.2020.
8:34
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši trener Dinama NenadBjelica nakon raskida ugovora s Modrima vratio se u Klagenfurt. Ubrzo nakon što je napustio Maksimir pojavile su se glasine da bi mogao preuzeti turskog velikana, a spominjala se i reprezentacija. Sada je odlučio progovoriti o tome.

Image
BJELICA NAKON RASTANKA S DINAMOM OTKRIO ŠTO JE BIO 'DETONATOR' NJEGOVE ODLUKE: /

'To mi je bio znak da moram izvući maksimum'

Image
BJELICA NAKON RASTANKA S DINAMOM OTKRIO ŠTO JE BIO 'DETONATOR' NJEGOVE ODLUKE: /

'To mi je bio znak da moram izvući maksimum'

“Ovo mi je praktični šesti tjedan karantene. Bio sam dva tjedna u Zagrebu, pa sad opet ovdje dva tjedna, a prije sam bio tri tjedna u Klagenfurtu u karanteni. Dosta je mirno i odmorio sam se”, rekao je Bjelica za HRT. Otkrio je i kako sada vidi svoj rastanak s klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je presudio?

“Kad sam odlazio sa stadiona bio mi je teško, na stadionu gdje sam dijelio dobro i zlo sa svim ljudima. Sve se moglo drugačije odigrati s malo više komunikacije i poštovanja”, ispričao je i otkrio kako je cijela priča krenula odnosno kako je reagirao kad je doznao odluku o smanjenju plaća.

“Kad sam to čuo, što sam drugo mogao, nego pomisliti da je to jedna nepravedna odluka. Način i tajming kako je donesena, i u iznosu kako je donesena na silu i nepotrebno. S dobrom komunikacijom moglo se naći bolje rješenje za sve”, kazao je i dodao da je smjena njegova stožera bila presudna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

“Nije više bilo smisla da ostanem u klubu kad je moj stožer maknut na tako brutalan način”, kazao je.

Ovih dana pojavile su se glasine da ga želi Fenerbahče, a spominjao se i kao nasljednik ZlatkaDalića na kormilu reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“ Fenerbahče? Netko je stavio moju sliku, pa je neki novinar prenio i tako se priča zakotrlja, ali u ovom trenutku nema ničega. Reprezentacija? Velika mi je čast da me se spominje u tom kontekstu, ali u ovom trenutku nema potrebe za tim jer je reprezentacija u jako dobrim rukama. Zlatko s reprezentacijom radi jako dobar rezultat”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo