govorio biranim riječima / Bjelica pohvalio Vulića uoči 'vječnog derbija': 'Hajduk s njim izgleda mnogo bolje'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Očekuje se puni Poljud, jer je u petak do 14 sati prodana 21.000 ulaznica za derbi između Hajduka i Dinama

28.9.2018.
16:26
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Trener Dinama Nenad Bjelica istaknuo je u petak da Hajduk sa novim trenerom Zoranom Vulićem izgleda bolje nego na startu sezone, ali dodaje da 'modri' u Split dolaze po pobjedu.

"Imam visoko mišljenje o Vuliću, njegovi prijašnji rezultati s Hajdukom, kao i trenutni, pokazuju koliko je dobar trener. Sada Hajduk izgleda drugačije nego na startu sezone, ima novu energiju. Svojim igrama Hajduk i Dinamo zaslužili su veliki interes koji vlada za derbi", izjavio je Bjelica uoči odlaska u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se puni Poljud, jer je u petak do 14 sati prodana 21.000 ulaznica za derbi između Hajduka i Dinama (subota,16.30 sati).

"Čeka nas vatrena atmosfera, a kad je tako uvijek smo pružali dobre partije. Tako je bilo u pretkolima Lige prvaka u Be'er Shevi, Astani i Bernu. Spremni smo i idemo sa željom da se vratimo kao pobjednici", kazao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon osam kola vodeći Dinamo ima 20 bodova, dok je Hajduk na šestom mjestu sa 10 bodova.

"To nema veze, jer derbi je uvijek derbi", rekao je trener Dinama i dodao: "U Split ide 20 igrača. Imamo trojicu koji vuku lakše ozljede nakon kup utakmice u Mravincima. Također, probleme imaju Leovac i Hajrović, i čekat ćemo do zadnjeg trenutka da vidimo tko će igrati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa novim trenerom Zoranom Vulićem Hajduk je upisao tri uzastopne pobjede, u prvenstvu je dobio Rudeš (3-1) i Istru (4-2), a u srijedu je u Kupu svladao Vrapče (2-0).

"Očekujem tešku utakmicu i puno njihovih navijača. No, mi se ne bojimo, vjerujemo u sebe i idemo na pobjedu. Promjena trenera utjecala je pozitivno, nanizali su tri pobjede i to je sigurno utjecalo na atmosferu u Hajduku. Mislim da će presuditi to tko će biti bolje koncentriran, jer u ovakvim utakmicama odlučuju male pogreške", rekao je veznjak Dinama Amer Gojak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo