BJELICA JE U ZAGREBU, USKORO SASTANAK U MAKSIMIRU: / Upaljen je alarm u klubu, s igračima se razgovara

Image
Foto: PIXSELL

Čelnici kluba žele dogovor s igračima, ali jasno je da im ovakva Fifina uputa daje vjetar u leđa

10.4.2020.
8:13
PIXSELL
VOYO logo

Trener Dinama Nenad Bjelica je u Hrvatskoj, ali kako je došao iz Austrije, morao je otići u dvotjednu izolaciju. Dogovor je da se na razgovorima u Maksimiru pojavi 16. travnja. Očekuje se sporazumni raskid ugovora s Dinamom, što će biti djelomični završetak krize u hrvatskom prvaku.

Image
ĆIRO O MAMIĆU, BJELICI I SITUACIJI U DINAMU: /

'Ne mogu vjerovati da im je nedostajala ta humana gesta, a Bjelica će ući u povijest'

Image
ĆIRO O MAMIĆU, BJELICI I SITUACIJI U DINAMU: /

'Ne mogu vjerovati da im je nedostajala ta humana gesta, a Bjelica će ući u povijest'

'S igračima se razgovora svaki dan, pomaka ima, ali...'

"S igračima se razgovora svaki dan, pomaka ima, ali ne može se još sa sigurnošću reći da će dogovor biti postignut. Razgovaralo se s njima kroz Veliki tjedan, a razgovarat će se i idući. Dinamu je za pravo dala i Fifa svojim uputama u ovoj kriznoj situaciji. Prema pravilniku Fife, zagrebački klub može jednostrano smanjiti plaće", piše 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Previše se toga, jednostavno, dogodilo da bi Bjelica ostao na klupi. Još od prije nije u dobrim odnosima s braćom Mamić. Na zimskim pripremama kontakt sa Zoranom svodio se tek na pozdravljanje u prolazu.

Čelnici kluba žele dogovor s igračima

Ni Zdravku Mamiću u Međugorju ne sviđa se kad trener "ne pleše kako on svira", pa se pretpostavlja da se tih dana užarila linija Zagreb - Međugorje posebno, te je i donešena "krizna mjera" smanjivanja plaće igračima i zaspolenicima kluba, a nakon toga i ona drastična, kojom su razriješeni dužnosti svi članovi Bjeličinog stožera, odnosno dan im je otkaz...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako ć to izgledati nakon, tj ako se postigne dogovor?

Čelnici kluba žele dogovor s igračima, ali jasno je da im ovakva Fifina uputa daje vjetar u leđa. Oni su odlučni u namjeri da provedu svoju odluku, to je bilo jasno i nakon što su igrači predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem i trener Nenad Bjelica odbili prijedlog o smanjenju primanja. No, postavlja se pitanje kako će sve to izgledati nakon ovog potresa? Jer, jasno je k'o dan da su ozbiljno uzdrmani temelji na relaciji igrači - Uprava kluba.

Hoće li trebati u klubu posegnuti za nekom jačom promjenom? O tome se može špekulirati, no hajmo pričekati i vidjeti kako će Peras, Zoran Mamić, Antolić, Barišić i društvo ovomu doskočiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je od 13. ožujka bez treninga zbog situacije s koronavirusom

"Iz kluba su prije nekog vremena kontaktirali još aktualnog trenera Nenada Bjelicu", ističe 24sata.

"On se nije oglasio gotovo mjesec dana, Dinamo je od 13. ožujka bez treninga zbog situacije s koronavirusom. Nije imao komentara kad mu je smijenjen cijeli stručni stožer, ali uskoro će doći na razgovor u Maksimir. Bjelica je bio u Austriji, u svojem domu u Klagenfurtu, a sad je u Hrvatskoj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo