BIZARNE IZJAVE JUVENTUSOVA TRENERA IZAZVALE MINI-SKANDAL: / 'Neka Sarri dođe raditi kod nas pa da vidi kako je to'

Image
Foto: Profimedia

alijani već danima pišu kako je Sarriju odzvonilo, a on samo pogoršava situaciju

13.2.2020.
9:27
Profimedia
VOYO logo

Trener Juventusa, Maurizio Sarri, ne spava baš mirno proteklih dana. Njegova momčad ne igra nogomet kakav se očekivao, srljaju iz kola u kolo i utakmice uglavnom dobivaju na mišiće, a ne pamti se kada je dominacija Stare dame u Italiji bila ovako ugrožena. I Lazio i Inter su izgledni konkurenti za naslov, milanski klub je prvi s istim brojem bodova kao Juventus, dok je Lazio na bod zaostatka.

Talijani već danima pišu kako je Sarriju odzvonilo, a on umjesto da se trudi ispraviti pogreške i popraviti situaciju, on je samo pogoršava. Naime, umjesto da je prešutio, Sarri je odgovorio kritičarima, ali neoprezno se izrazio i izazvao novi mini-skandal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da se nisam htio suočiti s kritikama, radio bih u pošti. Ovo je normalno u našem poslu. Na putu smo da ostvarimo sve ciljeve koje smo zadali uoči početka sezone", ispalio je to Sarri pred novinarima, ali nije očekivao da će mu stići replika.

Image
Foto: Profimedia

Maurizio Sarri (Juventus F.C.) during the match Juventus v Parma, of Serie A, date 20. 2019-2020 season. Allianz Stadium. Turin, Italia, 19 Jan 2020., Image: 493643741, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Iznenađujući odgovor

Naime, nakon ove nespretne izjave, javila mu se talijanska pošta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suprotno onome što tvrdi gospodin Sarri, pritisak u talijanskoj pošti postoji. Pozivamo gospodina Sarrija da provede nekoliko svojih dragocjenih minuta u nekom od naših ureda pa će otkriti da je riječ o najvećoj kompaniji u državi. Čekamo ga u jednom od naših 15 tisuća ureda, gdje uživo može vidjeti naš svakodnevni rad", odgovorili su mu iz pošte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo