BIZARNA SCENA NA GRANICI SA SRBIJOM: / Kauboji morali napustiti svoj autobus, stiglo pojašnjenje neobičnog poteza

Image
Foto: Instagram/Damir Kajba

Savezi su se dogovorili da će dvije utakmice odigrati bez gostujućih navijača

10.4.2019.
16:34
Instagram/Damir Kajba
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija zaputila se u srijedu iz Osijeka za Beiograd gdje ih u četvrtak čeka kvalifikacijski susret sa Srbijom na odlazak na Europsko prvenstvo 2020. Dvoboj koji su domaćini odlučili prebaciti iz dvorane Aleksandra Nikolića u mnogo veću Štark Arenu, bit će odigran s početkom u 18 sati, a domaćini se nadaju velikom broju navijača s obzirom da su ulaznice za utakmicu besplatne.

Favoriti na papiru

"Mi jesmo na papiru favoriti, ali kvalifikacije to nikada nisu potvrdile. To su posebne utakmice, s posebnim nabojem. Ako želimo polučiti dobar rezultat, mi moramo iznimno dobro igrati. Došli smo nekompletni, fale nam vrlo bitni igrači, ali trener mora znati da oni kojima raspolažeš su najbolji. Poštujem moje reprezentativce. Pokušat ćemo se oduprijeti znajući da će biti složena utakmica, psihički možda malo teža za domaćina. Svjesni smo značaja utakmice, tog međusobnog susreta", rekao je izbornik Lino Červar tijekom konferencije za novinare te je poručio da očekuje korektnu atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su se, inače, pobrinuli da dolazak Kauboja u Beograd protekne bez incidenata. Jedna od mjera sigurnosti uz policijsku pratnju bio je i pretovar na granici iz autobusa hrvatskih registarskih oznaka u onaj srpskih kako bi na spriječili potencijalan napad huligana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga zanimljivo je da je s reprezentaciju u Beograd otputovao bivši komentator HRT-a Drago Ćosić, koji je dobio otkaz zbog navodne preprodaje ulaznica na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te je potom dobio posao u HRS-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo