JAKO JE SKEPTIČAN / Ove riječi bivšeg trenera neće se svidjeti navijačima Bijelih: 'Postat ćemo prvaci i što onda? Nećemo zaraditi 10 milijuna i nemamo koga prodati'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je pobjedom nad Goricom prošlog vikenda osigurao titulu jesenskog prvaka

4.12.2023.
11:32
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u svom su posljednjem nastupu na Poljudu u 2023. godini svladali Goricu sa 3-0 (1-0) u dvoboju 17. kola HNL-a te tako povećali svoju prednost na vrhu ljestvice ispred druge Rijeke na sedam bodova i osigurali naslov jesenskog prvaka.

Image
BACILI KLADU /

Gojo zbog Hajdukove jesenske titule dobio okladu protiv zagrebačkog sportaša: 'Rekao sam mu, stari si ti lud'

Image
BACILI KLADU /

Gojo zbog Hajdukove jesenske titule dobio okladu protiv zagrebačkog sportaša: 'Rekao sam mu, stari si ti lud'

Vodeći Hajduk sada ima 39 bodova, sedam više uz utakmicu više od druge Rijeke koja je ranije u subotu odigrala 0-0 na gostovanju kod Osijeka, te je osigurao naslov jesenskog prvaka jer su do kraja prvog dijela sezone ostala još dva kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Hajduk osigurao naslov "jesenskog prvaka", bivši trener Bijelih, Marko Lozo dao je izjavu koja se neće svidjeti pristalicama splitskog kluba. Lozo (35) je prije pet godina postao najmlađi trener u povijesti HNL-a, bio je član stožera Damira Burića i Marijana Pušnika, a vodio je Bijele u jednoj utakmici.

Sada je gostovao u emisiji Sport nedjeljom i prognozirao što bi se moglo dogoditi ako Hajduk na kraju sezone osvoji titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk će ove godine biti prvak. Mi smo prvaci i što ćemo onda? Koji su benefiti od prvog mjesta? Hoće li Hajduk uzeti od toga 10 milijuna ? Neće. Koga će prodati? Vuškovića je već prodao. Možda Sahitija. Tko su ti igrači koji dolaze? Bit ćeš prvak, ali koji su benefiti toga? Hajduk se nepotrebno bavi pričom da bude prvak. Umjesto toga neka svake godine bude drugi, ali neka ozbiljno participira u Europi i bude organiziran kao ozbiljan europski klub. Pa će kao posljedica toga doći toliko željeni naslov i da bude stabilan klub. Ovako je to na silu. Bit će prvaci i što onda? Prvo ili drugo pretkolo Lige prvaka možda ispadneš, vjerojatno ćeš ispast. Ili da ne ispadneš trebaš dovesti 6 novih igrača. Koja je to razina kvalitete da se odmah prilagode? To ne postoji. Euforija i ludilo u Splitu i Dalmaciji stvaraju strahoviti pritisak na mlade igrače Hajduka. Mladi hajdukovci koji su prošle sezone igrali finale juniorske Lige prvaka nisu dobili priliku u prvoj momčadi", rekao je i zaključio:

"Uvijek bi prije stavio Brajkovića umjesto Dajakua. Svaka njemu čast, igrač iz Bayerna, ali po čemu je lošiji Brajković? Hajduku je Sigur u momčad ušao sretno i slučajno umjesto Moufija, pojačanja koje si doveo iz Francuske. Čubelić je li-la s Benrahouom. Prpić nije ništa lošiji od Dialla, a eno ga na kaljenju u Radomlju. Meni bi u ovakvim slučajevima uvijek igrali domaći igrači."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo