'ON JE IGRAČ POTEZA' / Bivši napadač Vatrenih i legenda Dinama otkrio koji mu je Hrvat omiljen pa malo 'bocnuo' Dalića: 'Ne znam što on igra'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Tomo Šokota komentirao je nedavne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije

15.6.2022.
10:59
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija užasno je otvorila novu sezonu Lige nacija. Vatreni su teško stradali od Austrijanaca 3:0 u Osijeku, a potom su remizirali s Francuskom u Splitu, slavili protiv Danske u Kopenhagenu te pobijedili Francusku u Parizu.

Image
'NIJE VRIJEME ZA PANIKU' /

Izbornik Engleske se osvrnuo na debakl protiv Mađarske: 'Htio sam svima pružiti priliku, pogriješio sam'

Image
'NIJE VRIJEME ZA PANIKU' /

Izbornik Engleske se osvrnuo na debakl protiv Mađarske: 'Htio sam svima pružiti priliku, pogriješio sam'

Zlatko Dalić i njegovi odabranici tako su stigli do drugog mjesta u skupini, s dva boda iza Danske, iako su im mnogi predviđali debakl nakon katastrofalne predstave protiv Austrije. Ipak, sve se posložilo i Vatreni izgledaju poprilično dobro. Četiri utakmice u Ligi nacija prokomentirao je Tomo Šokota, bivši hrvatski reprezentativac i legendarni napadač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada se pobijedi, odmah je sve lijepo. Zaboraviš odmah i na to da se Liga nacija igra u lipnju i da to nema logike, svi problemi na trenutak nestanu kad srušiš svjetske prvake", počeo je Šokota u razgovoru sa SportKlubom.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Tomo Šokota oduvijek je bio miljenik zagrebačkih navijača.

Jedno ga muči

"Najveći dobitak je pobjeda, tu je Dalić na vrelu talenata, ali i već formiranih nogometaša. Posljednja linija je pokazala da uz sav svoj talent, posjeduje i potreban karakter. Toliko dobrih intervencija protiv Benzeme i Mbappéa, na tome im se može samo čestitati", kaže Tomo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ističe kako je najveći forte Hrvatske naš vezni red.

Image
Foto: Profimedia

Majer i Brozović u trenucima pritiska Francuza.

"Prvo, Luka, Broz i Kova su bili veličanstveni. Malo je takvih veznih linija na svijetu. Imaju iskustvo igranja u najvećim klubovima, svaki vikend igraju velike utakmice. A tu je i Lovro Majer", krenuo je Šokota pa objasnio zašto mu je Majer jedan od najdražih igrača i što ga muči po pitanju njegove igre:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene muči njegova pozicija. Ne znam koju poziciju on igra u ovoj momčadi. On je igrač poteza, vica, on igra u jakoj ligi, ali mislim da će još dosta napredovati. Jednostavno rođeni je nogometaš, kojeg i osobno dobro znam", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo