LUKINA NEIZVJESNA BUDUĆNOST / Bivši igrač Real Madrida: 'Da je meni stigla ponuda koju je Modrić dobio, odavno bih otišao...'

Image
Foto: Profimedia

Modrićeva budućnost u Realu već je neko vrijeme jako zastupljena tema u španjolskim medijima

20.6.2023.
10:27
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još uvijek nije potpisao novi ugovor s Real Madridom, a aktualni mu istječe na kraju lipnja. Stoga je njegova budućnost tema mnogih spekulacija, iako je on više puta naglašavao kako želi produžiti ugovor s Realom i otići u mirovinu kao igrač Kraljevskog kluba.

Talijanski novinar koji je jako dobro upućen u transfere, Gianluca Di Marzio, objavio je prošlog tjedna da je Modrić odbio čak 600 milijuna eura od Al Hilala. Luka u Realu zarađuje 20 milijuna eura po sezoni, a prema navodima talijanskog novinara na Bliskom Istoku je trebao zarađivati deset puta više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrićeva budućnost već je neko vrijeme jako zastupljena tema u španjolskim medijima, a sada su se njome bavili u radijskoj emisiji El Larguero, u kojoj su gosti bili bivši igrač Reala Alvaro Benito i bivši španjolski reprezentativac Kiko Narvaez.

"Nebitno je koliko je Modrić star. Tko će uzeti njegovo mjesto bude li igrao kao što je igrao u posljednje dvije utakmice? Mislio sam da će otići jer je ponuda koju je dobio bila luda, ali mislim da i dalje želi igrati na najvišoj razini", istaknuo je Benito, na što je Narvaez nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je dokazao da i dalje osjeća strast prema nogometu. Da je meni netko u tim godinama i s takvom zaradom dao takvu ponudu, odavno bih otišao. Ali da mi je netko jučer rekao da on ima 29 ili 30 godina, povjerovao bih mu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo