Nema Luke Modrića /

Bivši igrač Lokomotive dominirao u Italiji: Pogledajte tko su bili najbolji Hrvati prošlo kolo

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pajač je zabio jedan pogotak, a drugi asistirao i s ocjenom od 9.9 prema SofiScore bio uvjerljivo najbolji hrvatski nogometaš prošlog vikenda.

4.4.2022.
20:10
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši igrač Lokomotive i U21 reprezentacije Hrvatske Marko Pajač bio je najbolji Hrvat u inozemstvu prošlog kola nogometnih liga. Hrvat je bio prvo ime talijanske Vicenze koja je s 2-0 pobjedila Bresciu.

Pajač je zabio jedan pogotak, a drugi asistirao i s ocjenom od 9.9 prema SofiScore bio uvjerljivo najbolji hrvatski nogometaš prošlog vikenda. Vicenza je 18. u poretku Serie B, a s velikom pobjedom protiv petoplasirane Brescie uzeli su veliku pobjednu u borbi za opstanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: SofaScore

Napadač je imao i čak sedam ključnih dodavanja, kao i tri stvorene velike prilike. U dugim loptama imao je uspješnih osam od 12 dodavanja, a uvjerljiv je bio i u duelima, s četiri od pet osvojenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema Modrića u prvih deset

U desetorici najboljih Hrvata nema najboljeg hrvatskog nogometaša, Luke Modriča. Njegov je Real s 2-1 svladao Celtu Vigo. Međutim, od Vatrenih u prvih deset su Marcelo Brozović i Ante Budimir.

Budimirova Osasuna deklasirana je od Real Betisa s 4-1, a jedini pogodak za poraženu momčad zabio je upravo Hrvat i s ocjenom od 7.7 bio je uvjerljivo najbolji pojedinac svoje momčadi.

Brozović je bio standardan u pobjedi Intera u derbiju Serie A protiv Juventusa. Broz je s ocjenom od 7.6 najbolji ocjenjen igrač Intera, izuzev vratara Samira Handanoviča. Inter je s važnom pobjedom pobjegao na četiri boda od Stare dame, a za vodećim Napolijem zaostaju tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo