BIVŠI IGRAČ LIVERPOOLA DOŽIVIO SRČANI U 37. GODINI ŽIVOTA, VIJESTI OBJAVILA NJEGOVA SUPRUGA: / 'Kakav si mi šok priredio...'

Image

Gonzalez je u karijeri igrao za Liverpool, CSKA, Betis i Real Sociedad, a upisao je i više od 50 nastupa za čileansku reprezentaciju

12.3.2021.
17:57
VOYO logo

Umirovljeni čileanski nogometaš Mark Gonzalez trenutno se oporavlja od srčanog udara. Vijest o zdravstvenim problemima 36-godišnjeg bivšeg profesionalnog nogometaša portvdila je njegova supruga Maura.

"Ljubavi mog života, moja srodna dušo, kakav si mi šok priredio. Protekle noći su bile užasne, a dani ispunjeni neizvjesnošću. Prestrašno", napisala je ona i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pišem ovo dok si još sa nama i dok si malo bolje, a sama činjenica da si još uvijek tu tjera me da uživam u svakom momentu s tobom i obitelji, ali i u životu. Nevjerojatno je kako se stvari mogu promijeniti u sekundi. Život nas može iznenaditi i iskušavati, ali s vjerom, snagom i nadom možemo izaći iz svega još jači. Želim da budeš sa mnom zauvijek", poručila ja na društvenim mrežama gospođa Gonzalez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gonzalez je u karijeri igrao za Liverpool, CSKA, Betis i Real Sociedad, a upisao je i više od 50 nastupa za čileansku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo