U Bayernu demantirali šokantnu vijest!

Jedan od najtraženijih nogometaša današnjice, 21-godišnji brazilski as Neymar iz Santosa, gotovo će sigurno tijekom ljetnih dana napustiti domovinu i doći u Europu.

14.5.2013.
14:59
VOYO logo

Dugo vremena je postojala samo dvojba hoće li odjenuti dres Barcelone ili madridskog Reala. U posljednje je vrijeme, pak, sigurna oklada bila dolazak na Camp Nou, no ako je vjerovati riječima nekadašnjeg dopredsjednika njegovoga kluba Santosa, Vicenteu Cascioneu, neće Neymar niti u Barçu, niti u Real.

"Imam provjerenu informaciju iz prve ruke, a ona kaže da je Neymar već potpisao ugovor s Bayernom. Od kolovoza je on igrač prvaka Njemačke", napisao je na svom blogu Cascione.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je dotični i brazilskim medijima potvrdio takvo što riječima "je, svi su mislili da ide u Primeru, ali on će krenuti put Bundeslige".

Nitko iz Bayerna ili Santosa, kao niti sam brazilski reprezentativac, nije potvrdio, ali niti negirao, ovakve navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo da je Neymar u prvoj momčadi Santosa od 2009. godine, a u brazilskoj Serie A je postigao 54 pogotka u 102 nastupa. Dosad je dres brazilske reprezentacije na sebe stavljao 32 puta i pritom postigao okruglih dvadeset pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilično je šokantno zazvučala izjava nekadašnjeg dopredsjednika brazilskog Santosa, Vicentea Cascionea, kako je brazilski 21-godišnji as Neymar već potpisao ugovor s Bayernom.

Govorio je Cascione kako ima "provjerene informacije iz prve ruke" i da će Neymar "u kolovozu biti Bayernov", no sve je to vrlo brzo bavarski klub i novi njemački prvak demantirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je glupost. Nema niti grama istine u svemu tome", rekao je kratko glasnogovornik Bayerna Markus Horwick.

Već dulje vrijeme se Neymara dovodi u kontekst dolaska u Barcelonu ili madridski Real, a posljednja dva mjeseca je, prilikom svakog napisa, sve izraženiji dolazak na Camp Nou. Takva "konstelacija snaga" očigledno ostaje i dalje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo