SLAVIO JE I LIVERPOOL / Bivši dinamovac donio veliku pobjedu Arsenalu, utakmicu obilježio i vrlo bizaran crveni karton mlade zvijezde Topnika

Image
Foto: Profimedia

Arsenal se bodovno izjednačio s Manchester Unitedom i sada je na petoj poziciji, a ima i utakmicu manje od Crvenih vragova

10.2.2022.
23:06
Profimedia
VOYO logo

U preostale dvije utakmice 24. kola engleske Premier lige Liverpool je kao domaćin svladao Leicester sa 2-0 (1-0), a Arsenal je slavio sa 1-0 (1-0) na gostovanju kod Wolverhamptona.

Portugalac Diogo Jota zaslužan je što se Liverpool približio vodećem Manchester Cityju na devet bodova zaostatka uz utakmicu manje. Svojim 16. i 17. pogotkom u ovoj sezoni Premierlige donio je pobjedu svojoj momčadi, a Leicesterova vratara Kaspera Schmeichela svladao je u 34. i 86. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Pobjeda Arsenala i bizaran crveni karton

Arsenal je do pobjedničkog pogotka stigao u 25. minuti gostovanja kod Wolverhamptona, a strijelac je bio Gabriel. Gabriela neki možda pamte i kao nesuđenu zvijezdu zagrebačkog Dinama, on je kao mladi igrač Lillea došao na posudbu na Maksimir, ali se nije nametnuo. Arsenal se bodovno (39) izjednačio s Manchester Unitedom i sada je na petoj poziciji, a ima i utakmicu manje od "Crvenih vragova".

"Wolvesi" su od 69. minute igrali s igračem više, nakon što je isključen Martinelli, ali nisu izbjegli osmi prvenstveni poraz. Inače, Martinelli je dobio dosta bizaran crveni karton. Prvo je dobio jer je ometao igrača Wolvesa pri izvođenju auta, a onda je u nastavku akcije, samo sedam sekundi kasnije, dobio drugi žuti za prekršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo