'Bio sam spreman kao avion pred polijetanje!'

'U Istanbulu sam bio spreman kao avion pred polijetanje. Jesam li vam dobro rekao da će tako biti?!

13.11.2011.
21:28
VOYO logo

Ivice Olića zbog ozljeda nije bilo u dresu hrvatske reprezentacije više od godinu dana, a onda se vratio u velikom stilu.

Nakon što je zabio vodeći pogodak u drugoj minuti utakmice, Ola je pred kamerama zavrtio prstom što je u njegovom Davoru jasan znak - runda za cijelo selo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xma5va?hideInfos=1

"U Istanbulu sam bio spreman kao avion pred polijetanje. Pun snage i neviđene motivacije. Jesam li vam dobro rekao da će tako biti?! To ruši sve one teorije da imaš problema ako dugo ne igraš. Jasno da sam bio motiviran, ali nije sve u motivaciji. Bio sam jednostavno vrhunski spreman. Trenirao sam, znate kako ja volim kazati, gazio sam na treninzima Bayerna. Baš gazio. Nisam igrao, ali sam tako dobro radio da uopće nisam trebao igrati utakmice. Osjećam se zaista odlično, znao sam da ne mogu odigrati loše", izjavio je Olić u Sportskim novostima i pogledao prema uzvratnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Polako, nismo još na EURO-u, nećemo skakati pred rudo. Lijepo smo im se revanširali za Beč, ali još nije gotovo. Zapravo, revanširat ćemo se samo onda ako se plasiramo na EURO. Ovo je bilo samo pola revanša, prvo poluvrijeme", tvrdi napadač.

Ulaznice za maksimirski uzvrat između Hrvatske i Turske (utorak, 20.05) prodaju se jako dobro te ih je do subote 'nestalo' oko 20.000. Karte se ne prodaju na maksimirskom stadionu, nego na blagajnama KK Cibona u zagrebačkoj Savskoj ulici, svaki dan od 12 do 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, mogu se kupiti i u 24 poslovnice Tisak Media centra širom Hrvatske te putem interneta, na adresi www.ulaznice.hr (plaća se isključivo kreditnim karticama i više nema dostave, nego se ulaznice preuzimaju na Ciboninim blagajnama).

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo