VIDEO: / Bilić pao u derbiju, uništio ga glupi crveni karton!

U derbiju 16.

5.1.2015.
9:02
VOYO logo

Golove za Galatasaray zabili su Felipe Melo u 50. i Burak Yilmaz u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Gostima je put do pobjede olakšalo i isključenje Velija Kavlaka koji je u 63. minuti prstom u oko pogodio Wesleyja Sneijdera. Bio je to već sedmi crveni karton igrača Beşiktaşa u posljednjih deset kola. Ujedno treba spomenuti da Beşiktaş čeka pobjedu protiv velikog rivala još od travnja 2011. godine.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2e0a59

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je teško prihvatiti poraz u derbiju. Zbog prenatrpanog rasporeda, u kojem smo morali igrati tri utakmice tjedno, izgledali smo stvarno umorno na terenu. Unatoč tome, momčad je pokazala znakove mogućeg povratka nakon suparničkog pogotka, čak smo pogodili i vratnicu, ali jeftini crveni karton je sve promijenio. A biti učinkovit s desetoricom igrača protiv ovako teškog suparnika nije lako", požalio se Bilić čija je momčad poražena nakon sedam uzastopnih ligaških pobjeda.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2e0ct2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu ljestvice nalazi se Fenerbahçe s 36 bodova, Beşiktaş je drugi s bodom manje koliko ima i Galatasaray na trećem mjestu, ali uz slabiju razliku pogodaka. Tursko prvenstvo nastavlja se 23. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo