Bomba iz Turske: Slaven Bilić u lovu na veliku nogometnu zvijezdu

Milanov napadač Robinho nova je meta Beşiktaşa. Prema pisanju turskih i talijanskih medija istanbulski klub spreman je isplatiti traženu odštetu Milanu.

23.5.2014.
17:22
VOYO logo

Iako je Robinhova karijera u silaznoj putanji, još uvijek je cijenjen i tražen, a sada se nalazi na meti Beşiktaşa. Klub kojeg vodi Slaven Bilić očajnički pokušava dovesti jako ime, spominjao se dugo oko dovođenja Ronaldinha, Turci su tvrdili kako bi angažirao i Ivana Rakitića, a posljednji koji je kandidat za prelazak u Beşiktaş je Robinho.

30-godišnji napadač Milana prema informacijama talijanskih medija mogao bi preseliti u Tursku ukoliko Beşiktaş isplati Milanu odštetu u visini od deset milijuna eura što bi Turci i učinili. Ostaje pitanje ide li se Robinhu u Istanbul.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njega je nekoliko sezona u kojima nije bio na svom vrhuncu, mučile su ga i ozljede, a prošle sezone je u dresu Milana u 32 utakmice u svim natjecanjima postigao tek pet pogodaka. Zbog skromnijih nastupa ostao je i bez pozivnice za put na Svjetsko prvenstvo kojem je Brazil domaćin.

//www.youtube.com/embed/QpgMVxyveO8

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo