BILIĆ SPUSTIO ENGLEZIMA NAKON ŠTO SU ISMIJAVALI VATRENE: / Bivši hrvatski izbornik brutalno zatvorio usta nogometnim legendama

Image
Foto: Screenshot

Lee Dixon i Gary Neville zadirkivali su Slavena Bilića u studiju ITV-a

8.7.2018.
12:56
Screenshot
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić Svjetsko nogometno prvenstvo prati pred kamerama ITV-a u ulozi stručnog komentatora. U studiju je bio i tijekom subote u kojoj su Engleska i Hrvatska izborile međusobni ogled pobjedama protiv Švedske odnosno Rusije.

Engleska je u ranijem terminu svladala Švedsku 2-0 smjestivši oba udarca koja su išla u okvir suparničkog gola u mrežu. Hrvatska je opet prolazila dramu, kao i u osmini finala protiv Danske, slavila je protiv Rusije boljim izvođenjem jedanaesteraca, a bivši je izbornik proživljavao 'torturu' od nekadašnjih članova engleske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'It's coming home'

Tražio je dvojac Bilića da kaže 'it's coming home', omiljenu frazu Engleza sa ovog SP-a. I dok ju oni ponavljaju izvodeći pjesmu kojom se nadaju da će se trofej svjetskog prvaka vratiti njima, od Bilića su zapravo tražili da tom rečenicom najavi odlazak Hrvatske sa Svjetskog prvenstva nakon što je i sam priznao da Dalićeva reprezentacija u tim trenucima ne izgleda dobro.

"Nema šanse", odgovorio im je Bilić, a na traženo pojašnjenje o lošoj izvedbi ponudio odgovor koji ih je morao umiriti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije Boljšoj teatar nego nokaut faza. Ako želite umjetnost, idite tamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo