UŽASNE VIJESTI ZA BILIĆA: / Ključni igrač mu završio u zatvoru!

Image

Ne prestaju se nizati problemi za Slavena Bilića i njegov West Ham.

12.8.2015.
13:00
VOYO logo

Na naslovnici britanskog Suna osvanuo je napadač West Hama Diafra Sakho. Uhićen je još prošlog tjedna zbog sumnji da je napao svoju djevojku. Dogodilo se to tri dana prije veličanstvene pobjede na Emiratesu u kojoj je Bilićeva momčad na startu Premier lige pobijedila Arsenal.

Bilić je znao za uhićenje, ali je Sakho igrao

Bivši hrvatski izbornik znao je za uhićenje svog igrača, ali je ipak od prve minute stavio 25-godišnjeg Senegalca u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sakho je priveden u policijsku stanicu u Tower Hamletsu, ali je pušten uz jamčevinu. Incident se dogodio svega nekoliko dana nakon što su Sakho i njegova djevojka Mya na društvenim mrežema objavili kako će postati roditelji.

Image
Foto: Screenshot

Senegalac nije igrao u rumunjskoj blamaži

Bilić je prošlog tjedna odlučio odmarati većinu glavnih igrača za uzvratu utakmicu pretkola Europske lige. Ni Sakho nije putovao u Rumunjsku, gdje je protiv Astre Giurgiu neslavno okončana eurospka sezona čekićara. Prošle je sezone stigao u West Ham i u 24 utakmice zabio 10 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedećeg vikenda West Ham igra protiv Leicestera na Upton Parku. Ne znamo hoće li nakon ovog skandala Sakho biti u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo