Bijesni Messi: Suci su toliko arogantni i prijete!

Real je Barceloni nakon njezina subotnjeg kiksa (0-0) kod Villarreala pobjegao na golemih sedam bodova prednosti. Neki Guardiolini igrači, poput Danija Alvesa, zbog toga strahuju. Ne i Lionel Messi.

29.1.2012.
12:07
VOYO logo

"Barcelona se nikad ne predaje. Drugi je dio prvenstva tek počeo. Puno je još utakmica do kraja", rekao je najbolji svjetski nogometaš španjolskim novinarima nakon remija na Madrigalu dodavši: "Imali smo protiv Villarreala puno prilika za zabijanje gola, ali jednostavno nismo mogli pronaći lopti put do mreže." Neki su se Barcelonini prvotimci otvoreno žalili na suđenje. Messi je to odbio činiti premda je kazao vidno bijesan:

"Ne volim govoriti o sucima, ali suci su nekad toliko arogantni i prijete kartonima za kojekakve sitnice." Kritičnije je o igri katalonske momčadi progovorio brazilski bek Dani Alves: "Istina je da smo, premda nismo zabili, igrali sjajnu utakmicu. Svejedno, ne zabiti gol znači, u najboljem slučaju, izgubiti dva boda. Nedostaje nam ravnoteža iz prošle sezone. Bodove koje osvajamo kod kuće ove sezone na podupiremo dovoljno dobrim učinkom na gostovanjima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo