BEOGRAD JE ZA RONALDA BAŠ GRAD IZ PAKLA: / U tamošnjem hotelu ostali mu skupocjeni satovi i 10.000 eura; Pada mu mrak na oči zbog nekih stvari

Image

Ronaldo je kod sebe imao 10.000 eura u gotovini zajedno s nekoliko skupocjenih satova

29.3.2021.
21:15
VOYO logo

Ponajbolji nogometaš svijeta, veliki Portugalac Cristiano Ronaldo (36) itekako Beograd koji se za njega pretvorio u "grad iz pakla", ali ne samo po dramatičnoj završnici u drugoj kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2022. između Srbije i Portugala (2:2, Ronaldu sudac poništio čisti gol), nego i zbog toga što je 2019. godine, kad je s Portugalom gostovao u Beogradu na Marakani i dobio 4:2, na odlasku iz beogradskog hotela zaboravio iz sefa uzeti pozamašnu količinu gotovine.

Image
Image

Cristiano Ronaldo of Portugal reacts during the FIFA World Cup 2022 Qatar qualifying match between Serbia and Portugal at FK Crvena Zvezda stadium on March 27, 2021 in Belgrade, Serbia. Sporting stadiums around Serbia remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors.//BETAAGENCY_1911.12339/2103281209/Credit:BOZIC/BETAPHOTO/SIPA/2103281213,Image: 601819605, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zaboravio u sefu pravo bogatstvo

Image
RONALDO IZGUBIO ŽIVCE U BEOGRADU: /

Srpski nogometaš mu poslao poruku; 'On se može ljutiti, ali...'

Image
RONALDO IZGUBIO ŽIVCE U BEOGRADU: /

Srpski nogometaš mu poslao poruku; 'On se može ljutiti, ali...'

Portugalac je tada u sefu zaboravio pravo bogatstvo, ali ova se priča sad izvukla iz naftalina nakon novog Ronaldovog gostovanja u Beogradu, s kojim očito ne gaji nekakvu normalnu vezu, uvijek neki problemi. Ronaldo je te 2019. kod sebe imao 10.000 eura u gotovini zajedno s nekoliko skupocjenih satova. Portugalci su se odmah vratili po Ronaldov zaboravljen džeparac i modne dodatke, a pri otvaranju sefa bili su prisutni zaštitari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u slučaju kada VIP gost izgubi ili zaboravi stvari, postoji poseban protokol koji propisuje da se sef otvara u prisustvu nekoliko svjedoka.

Cristiano tek na aerodromu shvatio da nije ponio stvari

Prema saznanjima Telegrafa, Cristiano je tek na aerodromu shvatio da nije ponio stvari nakon čega su odmah kontaktirali hotel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da najveća zvijezda Juventusa ima impresivnu kolekciju ručnih satova vrijednih nekoliko milijuna eura, a na dodjeli nagrade Fifa The Best na ruci je imao sat Franck Muller čija cijena iznosi nevjerojatnih 1,5 milijuna eura.

'Ronaldo na kraju dobio svoje stvari'

Iako je Ronaldo na kraju dobio svoje stvari, gotovo svaki odlazak u Beograd pamti po lošemu, a sve je počelo još prije 19 godina kada je beogradski Partizan nakon produžetaka pobijedio njegov tadašnji klub Sporting Lisabon te prošao u drugo kolo tadašnjeg natjecanja Kupa Uefe, današnja Europska liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beogradska loša saga Cristiana Ronalda se nastavila pa tako CR7 pamti i 2007. godinu kada su Srbija i Portugal remizirali, a Ronaldo je za svaki kontakt s loptom od pune Marakane dobivao zvižduke i vrijeđanja. Srbi ga nisu štedjeli ni te na početku teksta spomenute 2019. godine kada su mu s tribina stadiona Rajko Mitić skandirali "Messi, Messi" svaki puta kada bi lopta došla do njega, a proteklog vikenda poništio mu je sudac čisti gol. Pobijedio je Ronaldo tako u Beogradu samo na jednoj utakmici i jednom dao gol, u dvoboju iz 2019. godine.

Image
Image

ALTERNATIVE CROP - Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts at the end of the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification Group A football match between Serbia and Portugal at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, on March 27, 2021.,Image: 601831871, License: Rights-managed, Restrictions: ALTERNATIVE CROP, Model Release: no

Portugalac imao izljev bijesa

Portugalac je nakon toga imao izljev bijesa kakav se ne pamti u njegovoj karijeri, iako se zna da je temperamentan i da zna planuti. Ipak, u Beogradu je imao slom živaca, odbio je igrati u posljednjim minutama utakmice, pa je čak i ranije napustio teren i otišao u tunel, bacivši kapetansku traku na travu Marakane prije nego što je napustio stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo