NITKO KAO LUKA / Benzema u samo jednoj rečenici opisao kakva je igračina Modrić, Marca mu se divi: 'Takvog igrača nema...'

Image
Foto: Profimedia

Nije zabio gol ni asistirao, a dobio je ovacije s tribina i velike pohvale sa svih strana

13.9.2021.
10:29
Profimedia
VOYO logo

U susretu četvrtog kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je pobijedio Celtu Vigo sa  5:2, a za Kraljevski klub je do 79. minute igrao Luka Modrić.

Celta je vodila 1:0 i 2:1, ali nije izdržala. "Kraljevski klub" je u drugom poluvremenu zabio četiri gola za veliki preokret. Junak susreta bio je trostruki strijelac Karim Benzema (24', 46', 88'-11m), a golove za Real zabili su i Vinicius Junior (54') i Eduardo Camavinga (72'), dok su za Celtu golove postigli Santi Mina (4') i Franco Cervi (32'). Kapetan hrvatske vrste Luka Modrić igrao je do 79. minute, kada ga je zamijenio Asensio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je odigrao još jednu maestralnu utakmicu. Kod pogotka Camivange sam je prešao gotovo cijelu protivničku polovicu s loptom, onda pucao, onako "modrićevski" vanjskom, ali obranio je to vratar Celte. Lopta se odbila do Francuza koji je pogodio praznu mrežu s par metara udaljenosti.

Image
PONOVO ODUŠEVLJAVA /

Pljušte reakcije na Modrićevu sjajnu predstavu: 'Ma on je najbolji veznjak svih vremena!'

Image
PONOVO ODUŠEVLJAVA /

Pljušte reakcije na Modrićevu sjajnu predstavu: 'Ma on je najbolji veznjak svih vremena!'

'Nema mu premca'

Nije zabio gol ni asistirao, a dobio je ovacije s tribina i velike pohvale sa svih strana. Evo što je o njemu napisala Marca, najpoznatiji sportski list u Španjolskoj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako se približava 40. godini, izgleda kao da se približava 30. Modrić nema premca u sredini terena, takvog igrača nema na svijetu. Vukao je konce u sredini, bio je ogroman faktor u povratku Reala u utakmicu. Hrvat je zaslužio pogodak", stoji u članku Marce.

Nakon utakmice oglasio se i napadač Reala Karim Benzema koji je također imao samo riječi hvale za Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić? Što da vam kažem? On je jedan od najboljih igrača na svijetu i nadam se će ostati s nama još puno godina", rekao je nakon utakmice Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo