BENFICA BEZ POBJEDE U PRVENSTVU: / Suparnik Dinama propustio prednost 2-0 uz katastrofalnu reakciju golmana

Image
Foto: AFP

Hrvatski veznjak Filip Krovinović otao je na klupi Benfice

11.3.2019.
23:32
AFP
VOYO logo

Suparnik zagrebačkog Dinama u osmini finala Europske lige, portugalski velikan Benfica u susretu je 25. prvenstvenog kola na svom Luzu odigrao 2-2 (0-0) protiv Belenensesa.

Benfica je svoje napade okrunila sjajnim golom Jonasa u 55. minuti, a nakon što je u 63. minuti udarac Samarisa pogodio Nuna Coelha i završio u mreži Belenensea za 2-0 činilo se kako će domaćin lako osvojiti nova tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kardinalne pogreške

No, uslijedile su dvije kardinalne pogreške u obrani, prvo je u 68. minuti vratar Vlachodimos pogrešno procijenio centaršut Huga Viane koji je odsjeo u mreži da bi samo dvije minute potom Ruben Dias petljao na svojoj polovici, loptu mu je uzeo Kikas i poravnao na 2-2.

Iako je Benfica do kraja susreta igrala na polovici Belenensesa nije uspjela postići pobjednički pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak protiv Dinama

Hrvatski veznjak Filip Krovinović otao je na klupi Benfice koja se ovim bodom poravnala na vrhu ljestvice s Portom, oba sastava imaju po 60 bodova, dok je Belenenses sedmi sa 37.

Benfica i Dinamo, koji je za vikend svladao Rijeku 3-1 u derbiju hrvatskog prvenstva, će u četvrtak od 21 sat u Lisabonu igrati uzvratni susret osmine finala Europske lige, a Dinamo će put Portugala s prednosti od 1-0 iz prvog dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo