[FOTO] BOYSI I FUNCUTI ZAJEDNO VRIJEĐALI MAMIĆA: / BBB-ovci se pojavili na Šubićevcu unatoč zabrani, navijali i sa zgrada

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Uz domaće navijače, na tribinama Šubićevca pojavili su se i zagrebački Bad Blue Boysi

25.10.2020.
16:34
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Utakmica Šibenika i Dinama u nedjelju poslijepodne na Šubićevcu posljednja je pred gledateljima. Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je nove mjere koje stupaju na snagu od ponedjeljka nakon što je Hrvatska danas zabilježila 2421 nova slučaja zaraza koronavirusom što je rekord. Jedna od novih mjera je da će se sportska natjecanja igrati do daljnjeg bez gledatelja. Više o tome možete čitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
[FOTO] ŠIBENIK - DINAMO 0:2: /

Petković i Oršić za nova tri boda hrvatskog prvaka; Šibenčani se hrabro borili

Image
[FOTO] ŠIBENIK - DINAMO 0:2: /

Petković i Oršić za nova tri boda hrvatskog prvaka; Šibenčani se hrabro borili

Šibenčani napunili tribine, onoliko koliko se moglo

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu čitajte - OVDJE.

Stoga su Šibenčani napunili tribine, onoliko koliko se moglo. Početkom rujna HNS je donio odluku da se gledatelji mogu vratiti na tribine i to tako da se popuni trećina kapaciteta stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Uz domaće navijače, na tribinama Šubićevca pojavili su se i zagrebački Bad Blue Boysi, koji su sinoć bili i na Futsal Dinamu protiv Crnice. No, ne samo na tribinama nego i na obližnjim zgradama. Dio ekipe, naime, pratio je utakmicu i sa obližnjih zgrada, krovova, balkona. Izvjesili su transparent s prekriženom glavom Zdravka Mamića. Uz spomenuto, visila je i poznata navijačka zastava BBB-ovaca s grbom grada Zagreba i grbavim natpisom Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, prema starim mjerama, dolazak gostujućih navijača na utakmice je zabranjen pa su Bad Blue Boysi udaljeni sa Zapada stadiona na Šubićevcu prije početka susreta. Dio Boysa ipak se uspio ubaciti na stadion i grupirati na tribini na kojoj su i zapalili baklje, javlja informaciju Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, kako je na klupi Dinama ZoranMamić, pred osječkim sudom nepravomoćno osuđen za višemilijunske malverzacije kojima su oštetili državi i GNK Dinamo za najmanje 115,8 milijuna kuna, zajedno sa Zdravkom Mamićem, DamiromVrbanovićem i poreznikom MilanomPernarom, mogle su se čuti i uvrede na račun braće Mamić.

Prijateljske navijačke grupe zajedno protiv Mamića

Prijateljske navijačke grupe Funcuti i BBB skandirali su s tribine na tribinu (nadglasavanje) "Mamiću cigane", a to se nastavilo i u drugom poluvremenu kad je posebno grmilo. Onda je zagrebačka ultras grupa pjevala "braća Mamić ale, pušite kur*ine". Posebno glasno u 68. minuti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bad Blue Boys su, tako, opet verbalno vrijeđali braću Mamić, kako bi im po tko zna koji put dali do znanja da je njihovo vrijeme u klubu prošlo, kako je najbolje da spakiraju kofere i sa svojom svitom odu što dalje iz kluba koji su, prema njima, “uzurpirali i pretvorili ga u privatni bankomat, jedne obitelji i izabrane kaste”…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavlja se konstantno skandiranje protiv Mamića

Sve u svemu, BBB svaku utakmicu skandiraju protiv Mamića i uprave kluba i očito ne misle odustati, što članove Uprave Dinama itekako smeta. "Bilo kad i bilo gdje", poruka je zagrebačkih navijača koja im visi i na "ogradi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo