BAYERNU SAMO BOD PROTIV LEIPZIGA: / Niko Kovač nije uspio preuzeti vrh tablice

Image
Foto: AFP

Derbi bez pobjednika

14.9.2019.
20:55
AFP
VOYO logo

U derbiju 4. kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig i Bayern su igrali 1-1 (1-1).

Gosti iz Muenchena poveli su već u 3. minuti nakon što je Mueller odlično proigrao Lewandowskog, a na 1-1 poravnao je Forsberg iz kaznenog udarca u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena nakon što je Hernadez prekršajem zaustavio Poulsena u svom 16-ercu. Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ostavio je aktualnog hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Augsburg prvi put pobijedio

RB Leipzig je na vrhu ljestvice sa 10 bodova, jednim više od druge Borussije iz Dortmunda, a dva više od trećeg Bayerna i četvrtog Wolfsburga.

Ranije u subotu je hrvatski reprezentativni branič Tin Jedvaj odigrao svih 90 minuta za Augsburg u 2-1 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Eintrachta iz Frankfurta. Augsburg je do prve pobjede u sezoni stigao golovima Richtera (35) i Niederlechnera (43), a na konačnih 2-1 smanjio je Paciencia (73). Augsburg je sada 14. s četiri boda, dva manje od osmog Eintrachta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia uvjerljiva

Borussia iz Dortmunda uvjerljivo je sa 4-0 (1-0) na svom terenu svladala Bayera iz Leverkusena. Strijelci za Borussiju bili su Paco Alcacer (28), Reus (50, 90) i Guerreiro (83).

Ante Čović je na klupi Herthe pretrpio i treći poraz izgubivši sa 1-2 na gostovanju kod Mainza te je sada posljednji na ljestvici s jednim bodom, koliko ima i 17. Paderborn koji u nedjelju igra protiv Schalkea 04.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-42-23538', window);

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo