Legenda otkrila zašto se Bayern 'ohladio' od Neymara

Prvi čovjek Mandžinog kluba tvrdi da su u Münchenu razmišljali o dovođenju Neymara te je objasnio zašto je umjesto njega kupljen Götze.

10.7.2013.
13:06
VOYO logo

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge je izjavio kako je novi trener Pep Guardiola bio podcrtao dva igrača koja bi za bavarskog velikana bili pojačanje, Marija Götzea i Neymara, te objasnio zašto je prvak Europe odustao od utrke za brazilskom zvijezdom.

"Imali smo vrlo jasnu ideju kakav nam igrač treba i o tome smo razgovarali s Pepom. Samo su nam dva igrača bila jako interesantna - Götze i Neymar. Odluku o tome koga ćemo dovesti smo donijeli tijekom sastanka u Zürichu kada su vremenski uvjeti bilo loši. Rekao sam Guardioli da pogleda kroz prozor, a njemu nije bilo jasno zašto mu to govorim. Rekao sam mu da zamisli Neymara u čijoj je domovini 30 stupnjeva kako igra kod nas na minus šest. Druga stvar, Neymar ne govori njemački jezik, a naša kultura je potpuno različita od tople južnoameriče na koju je on navikao. To bi bio veliki problem za tako mladog igrača", izjavio je Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo