'SADA VIDITE ZAŠTO SAM TAKO SIJED' / Baš kao Mišo Kovač: Jose Mourinho raširio ruke i tribine su pale u trans. Ovako je izgledala ta epska scena

Image

Roma je u dramatičnoj utakmici nakon produžetaka izborila polufinale Europske lige

21.4.2023.
7:50
VOYO logo

Nogometaši Rome u četvrtak su nakon velike drame izborili polufinale Europskke lige. U uzvratnom susretu četvrfinala na svom terenu su svladali Feyenoord s 4-1 nakon produžetka i tako nadoknadili 0-1 poraz iz prve utakmice u Rotterdamu.

Image
KAKVA UTAKMICA /

Klub bivšeg Vatrenog bio na pragu senzacije u Italiji nakon debakla u prvoj utakmici

Image
KAKVA UTAKMICA /

Klub bivšeg Vatrenog bio na pragu senzacije u Italiji nakon debakla u prvoj utakmici

Nakon 90 minuta igre u Rimu rezultat je 2-1 za Romu. Spinazzola je u 60. minuti pogodio za prednost Rome, Paixao je u 80. minuti poravnao udarcem glavom nakon lijepe akcije, da bi domaće ispadanja spasio Dybala u 89. minuti kada je primio loptu na šest metara od vrata i uspio se okrenuti te zatresti mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U produžetku je El Shaarawy u 101. minuti iskoristio odlično prizemno ubacivanje Abrahama za 3-1, da bi u 109. minuti kapetan Pellegrini natrčao na odbijanac nakon što je Bijlow obranio udarac Abrahama i pospremio loptu u mrežu.

Jose poput Miše

Trener Rome Jose Mourinho ovu je veliku pobjedu proslavio u svom stilu, ali i u stilu legendarnog hrvatskog pjevača Miše Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo prije kraja drugog produžetka Mourinho se ustao s klupe i s raširenim rukama okrenuo prema tribinama. cijeli stadion tada je pao u trans.

OVDJE možete pogledati kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Jose Mourinho

 "Sada vidite zašto sam tako sijed. Imam 150. utakmica u Europi i mislio sam da sam vidio sve... Sada sam u fazi karijere kada su mi igrači važniji od mene samog. Zato je Dybala ovdje procvjetao. Našao je trenera koji ga voli. On misli da može igrati za neki od najvećih klubova, ali ovdje je našao sreću i ljubav. Ostali također zaslužuju sve pohvale", rekao je mourinho nakon utakmice i zaključio:

"Impresivno smo pobijedili na utakmici koju je teško i igrati i voditi. Još nam se već u 21. minuti ozlijedio Wijnaldum, a Dybalu sam uveo iako je bilo pitanje hoće li uopće moći igrati zbog ozljede. Usprkos svemu impresivno smo pobijedili sjajnu momčad, koja će izgledno biti prvak Nizozemske."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo