BARCINO NAJSKUPLJE POJAČANJE IDE KOD VATRENOG? / Katalonci objavili senzaciju, novi megatransfer na pomolu

Image
Foto: AFP

Otkako je napustio Redse karijera mu je krenula silaznom putanjom

22.5.2020.
13:29
AFP
VOYO logo

Dvije i pol godine nakon što je napustio Liverpool PhilippeCoutinho mogao bi se vratiti na otok. I to ne u redove prvaka Europe, nego u Chelsea. To tvrdi katalonski dnevni list Mundo Deportivo, koji navodi da je Chelsea jedan od tri engleska kluba koja su kontaktirala Brazilca. Tu su još Manchester United i Leicester.

Ofenzivac je lani napustio Barcelonu i otišao na posudbu u Bayern, ali Nijemci ga, čini se, neće kupiti za 120 milijuna eura i tako iskoristiti svoju opciju iz dogovora sa španjolskim velikanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, AFP

Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski (C) celebrate scoring his third goal with his teammates Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic (L) and Bayern Munich's Brazilian midfielder Philippe Coutinho during the German first division Bundesliga football match FC Schalke 04 FC Bayern Munich in Gelsenkirchen, western Germany on August 24, 2019., Image: 467088846, License: Rights-managed, Restrictions: Germany OUT / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line:

Mundo Deportivo tardó da ga Barca želi prodati kako bi skupila sredstva poterna za ulaganja u momčad. Oni pak sanjaju o Interovom napadaču Lautaru Martinezu.

Katalonci dodaju kako je igrač poručio da ga povratak u Inter i PSG ne zanimaju te da želi u Englesku. Brazilac je za Barcelonu zabio 21 pogodak u 76 nastupa nakon što je došao za klupski rekord od 160 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo