BARCELONIN SKAUT OTKRIO: / 'Modrić je bio u Barceloni, razgovarali smo i Boban je jamčio za njega, no...'

Image
6.12.2016.
18:54
VOYO logo

Bilo je to 2008. godine dok je aktualni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije još uvijek bio Dinamov nogometaš i prije no što se otisnuo u londonski Tottenham. Trebao je Modrić biti pojačanje za budućnost kluba, no Barcelona tada, tvrdi Krkić stariji, nije razmatrala dugoročne opcije.

Navedeno je izvor ispričao za SER Catalunyu, prenosi Bleacher Report.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'O pojačanjima za budućnost se nije razmišljalo'

"Modrić je bio igrač s pobjedničkim mentalitetom, ali klub nije mislio na budućnost. Naš kontakt iz Hrvatske hvalio je Modrića prije no što je ovaj potpisao za Tottenham. Radio sam tada za Barcelonu i poslali su nam razne zapise utakmica Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije", kazuje Krkić i objašnjava u čemu je zapravo bio problem:

Image

Barcelona je u tom razdoblju računala na "Xavija, Iniestu, Tourea i Busquetsa (u B momčadi). Nisu razmišljali o pojačanjima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Diskretan i skroman'

Tvrdi Krkić u nastavku da je kontaktirao Zvonimira Bobana koji mu je kazao da će Modrić biti buduća nogometna zvijezda, te da je Modrić tada u društvu djevojke i stigao u Barcelonu na upoznavanje.

"Popili smo kavu, a on je ostavio sjajan dojam. Pričao je tečan engleski i djelovao inteligentno. I smireno. Bio je jedan od onih koji se ne vole pojavljivati u medijima, to dokazuje i sada u Real Madridu. Diskretan je i skroman, to sam jasno mogao vidjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je Krkić da je pred Lukom razdoblje od dvije ili tri godine na najvišoj razini (ima potpisan ugovor do 2020.) i otkrio da je Modrić platio račun za kavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo