BARCELONI PRIJETI KATASTROFALAN SCENARIJ: / U godinu dana mogli bi ostati bez Messija i njegovog nasljednika

Image
Foto: Profimedia

Poznato je da Messiju ugovor istječe za godinu dana, a upitno je hoće li ostati nakon što je prije mjesec dana najavio odlazak

29.9.2020.
10:29
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone pobijedili su Villarreal s 4-0 (4-0) u svom prvom nastupu u novoj sezoni španjolskog prvenstva i na premijeri novog trenera RonaldaKoemana.

Odluka o pobjedniku pala je u prvom poluvremenu, kad je Barcelona postigla sva četiri pogotka. Prva dva gola postigao je 17-godišnji AnsuFati, u 15. minuti na povratnu loptu Jordija Albe, a u 19. minuti na dodavanje Philippea Coutinha. Fati je zaslužan i za treći Barcelonin pogodak, jer je zbog prekršaja na njemu dosuđen kazneni udarac koji je u 35. minuti realizirao Leo Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fatu je tako postao igrač na kojeg u klub najozbiljnije računaju u budućnosti. Zbog toga sve rade kako bi osigurali njegov ostanak i nakon ljeta 2022. kada mu istječe aktualni ugovor. Međutim, postoji jedan problem. Kao maloljetan ne smije potpisati ugovor dulji od dvije godine pa postoji mogućnost da ode besplatno. A to bi se moglo dogoditi ako klub ne ispuni njegove zahtjeve.

Image
Image

Ansu Fati of FC Barcelona during La Liga football match between Real Madrid and FC Barcelona played at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, on March 1th 2020 Real Madrid v Barcelona, La Liga football match, Madrid, Spain - 01 Mar 2020,Image: 502209227, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Španjolska Marca ističe kako mu u trenutku kad napuni 18 namjeravaju ponuditi novi ugovor, koji bi se mogao popeti do deset milijuna eura po sezoni. Osim toga namjeravaju mu u ugovor ugraditi otkupnu klauzulu u iznosu od čak 400 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog ovakvoj panici je to što su već ovog ljeta dobili ponudu od 150 milijuna eura za njega.

Problem bi također mogao biti taj što Fati želi ogromnu plaću. No, za sada stvari miruju zbog nadolazećih izbora u klub. Kako god bilo novo vodstvo čeka zahtjevan posao, a morat će ga riješiti do siječnja 2022. ili će Fati moći pregovarati s nekim drugim klubom i otići bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo