BARCELONI STIGLO OPASNO UPOZORENJE / Za sve je kriv rasistički skandal njihove dvije zvijezde; 'To je potpuno neprihvaljivo...'

Image

Riječ je o događaju iz 2019. godine, čija se snimka nedavno pojavila na društvenim mrežama

6.7.2021.
18:46
VOYO logo

Španjolski nogometni velikan Barcelona mogla bi se naći u velikom problemu zbog rasističkog skandala koji su izazvala dva njihova prvotimca, francuski ofenzivci Antoine Griezmann i Ousmane Dembele.

Image
KAKO VAS NIJE SRAM? /

Francuske 'zvijezde' ponizile majstore u hotelu, snimka je izazvala zgražanje diljem svijeta

Image
KAKO VAS NIJE SRAM? /

Francuske 'zvijezde' ponizile majstore u hotelu, snimka je izazvala zgražanje diljem svijeta

Na društvenim mrežama ovih dana pojavila se grozna snimka iz hotelske sobe na kojoj su se Griezmann i Dembele rugali Azijcima koji su im došli popraviti televizor u sobi i sve to snimili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sva ta ružna lica samo da bi mogao igrati PES, nije li te sram? Kakav je ovo jezik?, kaže, između ostalog, Dembele u videu.

Ispričali se

Video je obišao svijet, a doznalo se da je snimljen još tamo 2019. godine, a francuski nogometaši su se oglasili i ispričali zbog svog ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve se dogodilo u Japanu. Moglo se dogoditi bilo gdje na svijetu i koristio bih iste riječi. Nisam ciljao ni na jednu zajednicu. Koristio sam taj tip izražavanja s prijateljima bez obzira na njihovo podrijetlo. Video je izašao u javnost, a razumijem da je mogao povrijediti ljude koji se na njemu nalaze. Zbog toga se iskreno ispričavam", poručio je Dembele.

"Neki ljudi su me željeli ovih dana pokazati drugačijim nego što jesam. Odbacujem sve optužbe i žao mi je ako sam povrijedio svoje japanske prijatelje", napisao je Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sponzor u šoku

Sada se oko tog incidenta oglasio Hiroshi Mikitani, predsjednik Rakutena, jednog od glavnih sponzora Barcelone.

"Kao sponzor kluba i organizator turneje, jako mi je žao što su igrači Barcelone dali diskriminatorne komentare. S obzirom na to da je Rakuten podržao filozofiju Barcelone i sponzorira klub, takve izjave su neprihvatljive pod bilo kojim okolnostima i službeno ćemo prosvjedovati protiv kluba", rekao je Mikitani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo