NIJE IM TO TREBALO / Preplaćene francuske 'zvijezde' Griezmann i Dembele oglasile se oko gnjusne snimke

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Video je obišao svijet, a doznalo se da je snimljen još tamo 2019. godine

6.7.2021.
9:24
Profimedia
VOYO logo

Daleko od dobrog Europskog prvenstva odigrali su francuski nogometaši. Osmina finala bila je njihov doseg, a ispali su od autsajdera Švicarske.

Usto se na društvenim mrežama ovih dana pojavila i grozna snimka iz hotelske sobe. U glavnoj su ulozi francuski reprezentativci Antoine Griezmann i Ousmane Dembele. Njima su, naime, hotelski majstori došli popraviti televizor u sobu, a oni su im se rugali i sve to snimali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKO VAS NIJE SRAM? /

Francuske 'zvijezde' ponizile majstore u hotelu, snimka je izazvala zgražanje diljem svijeta

"Sva ta ružna lica samo da bi mogao igrati PES, nije li te sram? Kakav je ovo jezik?, kaže, između ostalog, Dembele u videu.

Ispričali se

Video je obišao svijet, a doznalo se da je snimljen još tamo 2019. godine, a francuski nogometaši su se oglasili i ispričali zbog svog ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve se dogodilo u Japanu. Moglo se dogoditi bilo gdje na svijetu i koristio bih iste riječi. Nisam ciljao ni na jednu zajednicu. Koristio sam taj tip izražavanja s prijateljima bez obzira na njihovo podrijetlo. Video je izašao u javnost, a razumijem da je mogao povrijediti ljude koji se na njemu nalaze. Zbog toga se iskreno ispričavam", poručio je Dembele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki ljudi su me željeli ovih dana pokazati drugačijim nego što jesam. Odbacujem sve optužbe i žao mi je ako sam povrijedio svoje japanske prijatelje", napisao je Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo