BARCELONA U ŠOKU ZBOG SULUDOG ZAHTJEVA JUVENTUSA: / Pogledajte što traže u zamjenu za Miralema Pjanića

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je perspektivni veznjak Arthur odbio otići u Juventus, kao sredstvo razmjene za Pjanića, Barcelona se našla u ovećem problemu

28.5.2020.
9:09
Profimedia
VOYO logo

Vjerojatno najveća transfer-saga ove sezone bit će ona o prelasku BiH reprezentativca Miralema Pjanića iz Juventusa u Barcelonu. Natezanje oko odštete i zahtjeva traje već tjednima, a nakon posljednje propasti pregovora, Talijani su malo podigli kriterije i sada zahtjevaju gotovo nemoguće.

Nakon što je perspektivni veznjak Arthur odbio otići u Juventus, kao sredstvo razmjene za Pjanića, Barcelona se našla u ovećem problemu jer trenutno nemaju igrača koji je interesantan Talijanima. Zapravo imaju, ali trenutno je takva razmjena igrača nezamisliva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Frenkie de Jong

Neprihvatljiva razmjena

Juventus je posljednjim zahtjevom šokirao Katalonce. Naime, oni su tražili Frenkieja De Jonga, 23-godišnjeg superstara kojeg je Barcelona prošloga ljeta platila 75 milijuna eura. De Jong, kako javljaju španjolski mediji, nije pretjerano zadovoljan u Barceloni, a Juventus mu nudi ujedinjenje s omiljenim suigračem s kojim je činio tandem u Ajaxu, Matthijsom De Ligtom.

De Jong bi možda čak i pristao preći u Juventus, ali Barceloni bi ovakav transfer bio višestruko neprihvaljiv. De Jong je tek zagazio u razvojne godine, jedan je od najboljih veznjaka na svijetu, označavaju ga kao lidera nove Barcelone i mnogi mu prognoziraju blistavu karijeru, dok je Pjanić ipak na zalasku karijere i u 31. je godini te vrijedi 20-ak milijuna eura manje od De Jonga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Pjanić je navodno već sve dogovorio s Barcelonom, odbio je bogate ponude PSG-a, Chelseaja i Man. Uniteda, a sada je na Kataloncima red da pronađu zajednički jezik s Juventusom, a to izgleda neće biti baš tako lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo