Barça u akciji: Nakon Rakitića doveli još jedno spektakularno pojačanje

Španjolski portal Marca najavio je za svoje tiskano izdanje u ponedjeljak 'bombu od transfera' na relaciji Napoli – Barcelona.

16.6.2014.
8:11
VOYO logo

Gonzalo Higuain postaje novi igrač Barcelone! Tako barem tvrdi Marca, koja piše da su klubovi dogovorili sve detalje i da je transfer pred dovršetkom.

Higuain je na početku prošle sezone za 40 milijuna eura prešao iz Real Madrida u Napoli, a sada će se, ako je vjerovati Marci, vratiti u Primeri u dresu najmrskijeg suparnika. Svi detalji transfera, piše Marca, bit će poznati u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će zanimljivo vidjeti kako će navijači Reala reagirati na ovaj transfer. Ukoliko se i potvrdi, ali nemamo ne razloga vjerovati. Marca je više nego ozbiljan medij, a Katalonci još trebaju potvrditi i dolazak našeg Ivana Rakitića.

Španjolski dnevnik Marca uzburkao je nogometne vode objavom da je argentinski napadač Gonzalo Higuain (26) na pragu prelaska u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U članku se tvrdi da je katalonski velikan dogovorio detalje ugovora s igračem, a sada radi na finaliziranju transfera s njegovim klubom Napolijem. Cijela priča, dakako, ima posebnu težinu jer je Higuain od siječnja 2007. do ljeta prošle godine bio član najvećeg Barceloninog suparnika Real Madrida, a poznato je da nema puno nogometaša koji su igrali za oba kluba.

Nakon što je Marca u nedjelju navečer najavila senzacionalnu priču u svome tiskanom izdanju, odmah se putem Twittera oglasio Napoli i sve demantirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Glasine da bi Gonzalo Higuain mogao biti prodan Barceloni su potpuno neutemeljene'', priopćio je talijanski klub.

Međutim, nekoliko sati kasnije samom se igraču ideja prelaska na Camp Nou nije činila nimalo odbojnom. Poslije utakmice u kojoj je Argentina svladala BiH (2-1) u 1. kolu Svjetskog prvenstva, novinari su pitali Higuaina bi li volio igrati s reprezentativnim suigračem Lionelom Messijem i u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Da, naravno. Uživam s njim u reprezentaciji. Bilo bi mi to veliko zadovoljstvo, ali u ovom trenutku mislim samo na SP. Raduje me zanimanje Barcelone. Svaki bi igrač bio sretan u takvoj situaciji - rekao je Higuain.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo