Velika večer / Barcelona startala pobjedom - Rakitić oduševio navijače: Ostajem, osjećam se povlaštenim ovdje'

'Ostajem ovdje, to je sad jasno, razgovarao sam sa klubom. Bilo je to nekoliko dana kada sam razmišljao i razgovarao', otkrio je Rakitić

26.8.2018.
19:29
VOYO logo

Kakva večer za Barcelonu i njezine navijače. Osim pobjede golom Dembelea kod Valladolida, još bolja vijest stigla je nakon utakmice.

Nakon cijeloljetnog udvaranja PSG-a i mogućnosti aktiviranja klauzule od 125 milijuna eura Ivan Rakitić je pred španjolskim novinarima otvorio dušu i poručio kako ostaje u redovima španjolskog prvaka. I sam trener Ernersto Valverde je poručio kako Rakitić ne smije otići te da je kamen temeljac Barcelone. Evo čime je Rakitić zauvijek kupio mjesto u srcima Barcinih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostajem ovdje, to je sad jasno, razgovarao sam sa klubom. Bilo je to nekoliko dana kada sam razmišljao i razgovarao. Za mene je privilegija igrati za ovaj klub. Osjećam se sretno i zadovoljno. Nadam se da ću biti tu još dugo godina. Iskreno, to je za mene najvažnije.

Bilo je još ponuda od drugih klubova, o svemu smo razgovarali. Međutim meni je važno ovdje ostati jer je ovo najveći i najbolji klub u kojem bih mogao biti. Svi smo zadovoljni, ja i moja obitelj, i to je najvažnije. Ne postoji nijedan drugi klub koji bi mi mogao dati nešto što nemam u Barceloni, bio to novac ili nešto drugo. Osjećam se povlaštenim igrati ovdje", kazao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo