VIDEO: / Barcelona rastura, Rakitić oduševio u debiju na Camp Nou

Šest dana uoči početka nove sezone španjolskog nogometnog prvenstva, Barcelona se predstavila na svom Camp Nou. Katalonci su protiv meksičkog Leona odigrali sjajno i slavili s visokih 6:0.

18.8.2014.
15:21
VOYO logo

Bracelona: Bravo - Alves, Bartra, Mathieu, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Rafinha, Neymar

Leon: Yarbrough - Pineda, Ortiz, Marquez, Delgado - Cardenas, Hernandez - Caicedo, Wanderley, Yamilson - Sabah

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: Messi (3'), Neymar (12' 44'), El Haddadi (55' 78'), Sandro (90')

Navijačima Barcelone predstavila su se i neka nova imena, vratara Brava, braniča Mathieua, Luis Suareza (koji je ušao u nastavku), a u veznom redu je igrao i naš Ivan Rakitić. I odigrao je jako, jako dobro. Raketa je dirigirao u veznom redu Barcelone, bio je stalna prijetnja za protivnička vrata, a sudjelovao je kod četvrtog pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci su poveli već u 3. minuti. Odlično je prošao Neymar po krilu, ubacio za Messija, a Argentinac bez problema pogađa. Tri minute poslije Rakitić je opalio iz daljine, ali lopta je završila malo pored gola.

Novu priliku hrvatski veznjak imao je pet minuta poslije kada je naletio na jednu odbijenu loptu, ali njegov udarac brani gostujući vratar. Minutu poslije zabio je i Neymar nakon što ga je krasno proigrao Iniesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Hu3gumduCro?list=UUqcmVDZdpj4UeC9odUqe5Xw

Nekoliko trenutaka prije li je sudac svirao kraj povremena, Neymar zabija svoj drugi pogodak nakon asistencije Messija. U nastavku je novi pogodak stigao u 60. minuti. Fantastično je Rakitić proigrao Alvesa koji ubacuje za mladog El Haddadija koji takav poklon ne promašuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela momčad zamijenjena je u 65. minuti, izašli su i Messi i Iniesta i Rakitić, a u igru ulaze neki novi klinci koji su pokazali da se Barce,ona ne treba bojati za svoju budućnost. Sjajni Sandro u maniri Messija u 78. minuti prošao je kroz sredinu i dodao za El Haddadija koji zabija svoj drugi gol, da bi sam Sandro u 90. zabio na opće oduševljenje cijelog Camp Noa.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo