DOBAR POČETAK /

Barcelona pobijedila Real Madrid na krilima jednog mladića: Dva puta im je zatresao mrežu

Image
Foto: Profimedia

Victor, koji se na pripremama ističe sjajnim igrama, postigao je dva pogotka protiv kraljevskog kluba, čime je nastavio niz od gola koji je dao Manchester Cityju

4.8.2024.
9:06
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone sinoć su slavili protiv najvećeg rivala, Real Madrida, u prijateljskoj utakmici. Katalonski junak večeri bio je Pau Victor, koji briljira tijekom priprema u Sjedinjenim Američkim Državama.

Image
Presica uoči Lokomotive /

Željko Sopić o nadolazećim protivnicima: 'Kod nas je improvizacija, a svi želimo nešto u Europi'

Image
Presica uoči Lokomotive /

Željko Sopić o nadolazećim protivnicima: 'Kod nas je improvizacija, a svi želimo nešto u Europi'

Nakon nedavne pobjede nad Manchester Cityjem, ekipa Barcelone nastavila je nizati dobre rezultate u pripremama za novu sezonu. Pod vodstvom Hansija Flicka, momčad je sinoć uspjela svladati Real Madrid rezultatom 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Barcelone i Reala privukla je veliku pozornost, a na MetLife stadionu okupilo se više od 80.000 navijača. Na kraju je Blaugrana uspjela slaviti s 2:1, uz dvostruki pogodak Pau Victora.

Victor, koji se na pripremama ističe sjajnim igrama, postigao je dva pogotka protiv kraljevskog kluba, čime je nastavio niz od gola koji je dao Manchester Cityju. Ovaj 22-godišnjak pokazuje veliki potencijal i čini se da će biti ozbiljna konkurencija Robertu Lewandowskom u napadu, čime Barcelona možda neće morati tražiti pojačanja na toj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć je Victor igrao na krilnoj poziciji i odlično se snašao. Barcelona je povela u 42. minuti, kada je Lewandowski asistirao Victoru koji je precizno matirao Courtoisa za 1:0.

U drugom poluvremenu, Katalonci su udvostručili prednost. Valle je asistirao Victoru koji je ponovno zatresao mrežu Reala za 2:0.

Trener Reala, Carlo Ancelotti, zasigurno nije zadovoljan izvedbom svoje momčadi, unatoč izmjenama koje je napravio. Jedini pogodak za Real postigao je Paz u 82. minuti nakon velike greške Barcelonine obrane kod kornera, čime je postavljen konačan rezultat 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važno je napomenuti da je utakmica bila prekinuta zbog snažnog nevremena, no meč je nastavljen kada se situacija smirila.

Do kraja priprema u Americi, Barcelona će se suočiti s Milanom, dok će Real Madrid igrati protiv Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo