VELEMAJSTORSKI / Barcelona kiksala kod Eintrachta, ali pao je jedan od najljepših golova ove sezone. Pogledajte što su izveli Xavijevi dečki

Image
Foto: Screenshot

Bolju igru njemački sastav je okrunio vodstvom u 48. minuti, a sjajan pogodak je postigao Ansgar Knauff

7.4.2022.
23:15
Screenshot
VOYO logo

U prvom susretu četvrtfinala Europske lige Eintracht je u Frankfurtu odigrao 1-1 protiv Barcelona, a identičnim rezultatom je zavšio i susret između West Hama i Lyona.

Braga je pobijedila Rangers sa 1-0, dok su u prvom susretu večerašnjeg programa RB Leipzig i Atalanta također odigrali 1-1. Uzvratni susreti su 14. travnja. Eintracht je pružio odličan otpor favoriziranoj Barceloni, a u pojedinim dijelovima utakmice njemački sastav je bio i bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je već u 6. minuti imao sjajnu priliku. Bila je to brza kontra, Jesper Lindstrom je povukao te povratnom loptom uposlio Djibrila Sowa koji je iz sjajne situacije promašio gol.

Image
KAKO SU IGRALI /

Okršaj Vatrenih završio bez pobjednika. Utakmica Atalante i Leipziga bila je fantastična, ali Hrvati se nisu proslavili

Image
KAKO SU IGRALI /

Okršaj Vatrenih završio bez pobjednika. Utakmica Atalante i Leipziga bila je fantastična, ali Hrvati se nisu proslavili

Pao prekrasan gol

U 19. minuti uzvratili su gosti, no Pierre-Emerick Aubameyang nije bio precizan. U 38. minuti srpski sudac Srđan Jovanović je dosudio kazneni udarac za Eintracht nakon starta Sergia Busquetsa nad Rafaelom Borreom, međutim nakon asistencije VAR-a sudac je promijenio odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolju igru njemački sastav je okrunio vodstvom u 48. minuti, a sjajan pogodak je postigao Ansgar Knauff. Međutim, katalonski velikan je uspio izjednačiti nakon "tika-taka" akcije, koju je u 66. minuti u pogodak pretvorio Ferran Torres.

Prekrasan gol Barcelone pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi problemi za Eintracht stigli su u 78. minuti kada je Tuta zaradio drugi žuti karton, pa je Eintracht do kraja utakmice igrao s igračem manje. Hrvatski reprezentativac Kristijan Jakić za Eintracht je odlično igrao do 88. minute.

Vlašić nije igrao

Identičnim rezultatom je završio i susret između West Hama i Lyona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kada je engleski sastav ostao s igračem manje nakon što je zbog oštrog prekršaja isključen Aaron Cresswell. "Čekićari" su poveli u 52. minuti golom Jarroda Bowen koji je pucao unutar šesnaesterca, lopta je pogodila nekoga, promijenila smjer i ušla pored nemoćnog golmana.

Lyon je uspio izjednačiti u 66. minuti, odbijanac je pokupio Tanguy Ndombele i zakucao loptu u mrežu. Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić nije nastupio za domaćine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo