'KRINDŽ' REAKCIJA / Barcelona je teško oštećena protiv Intera, a pogledajte kako je Henry nabijao glavom o stol zbog kriminalne odluke sudaca

Image

Barcelona je divljala nakon te loše odluke sudaca jer moglo je završiti drugačije i ovaj poraz bi ih mogao stajati prolaska skupine

5.10.2022.
11:14
VOYO logo

Golom turskog nogometaša Hakana Calhanoglua u nadoknadi prvog poluvremena Inter je u Milanu pobijedio Barcelonu 1-0 u dvoboju 3. kola skupine C Lige prvaka.

Drugu pobjedu upisala je tako talijanska momčad za koju nije konkurirao hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović zbog ozljede. Pogodak vrijedan tri boda Calhanoglu je postigao preciznim udarcem s nešto manje od 20 metara nakon čega se Inter othrvao svim gostujućim naletima te sačuvao pobjedu. Dembele je imao dvije sjajne šanse za Barcelonu, jednom je pogodio i domaću vratnicu, dok je gostima poništen i izjednačujući pogodak koji je postigao Pedri. Svemu je prethodilo igranje rukom Ansu Fatija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je taj poništen pogodak izazvao vrlo burne reakcije jer, kako je ispalo, uopće nije bio neregularan. U sudačkoj nadoknadi Interov bek Denzel Dumfries rukom je skinuo loptu s glave Fatija, a slovenski sudac Slavko Vinčić i njegov pomoćnik to nisu vidjeli niti su reagirali iz VAR sobe.

Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DIGLI MU TLAK /

Tudor objasnio zašto je galamio na ljude iz UEFA-e prije utakmice Lige prvaka: 'To nije bilo normalno i nije u redu...'

Image
DIGLI MU TLAK /

Tudor objasnio zašto je galamio na ljude iz UEFA-e prije utakmice Lige prvaka: 'To nije bilo normalno i nije u redu...'

Henry lupao glavom o stol

Barcelona je divljala nakon te loše odluke sudaca jer moglo je završiti drugačije i ovaj poraz bi ih mogao stajati prolaska skupine, a vatreno je bilo i u studiju CBS Sportsa gdje su Ligu prvaka komentirali bivši slavni nogometaši Micah Richards, Jamie Carragher i Thierry Henry.

"Ovo je penal i to je jasno kao dan. Što vam više treba od pogleda na ovu scenu? Interov igrač je loptu odnio rukom s glave igrača Barcelonu. Potpuno razumijem Xavijevu frustraciju", rekao je Micah Richards, a nadovezao se Carragher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je čista ruka. Zašto imamo VAR kada ne presuđuje u ovakvim situacijama? Šokantno je da VAR ovdje nije signalizirao sucu da pregleda snimku", veli tako bivši Liverpoolov stoper.

Najburnije je reagirao Henry koji je čak nabijao glavom o stol zbog odluke sudaca. "Ne razumijem zašto suci u situacijama kao što je ova ne izađu pred javnost i ne priznaju da su pogriješili? Čovjek u kombiju nije vidio penal, pa moj desetogodišnji sin je to vidio i odmah mi poslao poruku pitajući me kako to nije penal? Imate milijun kamera koju pokazuju ovu situaciju, a tvrdite da niste vidjeli?! Dajte, molim vas", ljutito je govorio Henry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo