Barcelona ispustila prednost i izgubila prve bodove

Odigrali su nogometaši Barcelone, aktualni španjolski i europski prvaci, 2-2 u prvom dvoboju trećeg (drugoga odigranog) kola Primere na gostovanju kod Real Sociedada.

10.9.2011.
22:44
VOYO logo

Početak utakmice nije dao naslutiti takav rasplet. Unutar samo dvije minute, 10. i 11., poveli su gosti 2-0 pogocima Xavija Hernandeza i Cesca Fabregasa.

Nakon toga su Katalonci, međutim, stali, a domaći uspostavili ravnotežu. Uzvratili su gromovito unutar dviju minuta (59. i 61.), pogocima Agirretxea i mladog Francuza Griezmanna, koji je pogodio nakon katastrofalnoga povratnog pasa Davida Ville iz vlastite polovice terena prema golmanu Victoru Valdesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agirretxe je presjekao loptu, krenuo sam prema golu, matirao Valdesa, no Sergio Busquets rukom je loptu odbio u gredu, nakon čega je Griezmann natrčao i glavom je poslao u mrežu. Sudac Antonio Mateu Lahoz nije, premda je trebao, pokazao crveni karton Busquetsu i 11-erac za domaće, već je pokazao na centar.

Iako su tijekom utakmice (Villa u 32. minuti umjesto ozlijeđenog Alexisa Sancheza, Messi u 63. i Iniesta u 80.) Barçini nositelji igre ulazili, Guardiolina momčad nije uspjela do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugome odigranom dvoboju trećeg kola Villarreal je, premda je 70-ak minuta igrao s igračem manje, odigrao 2-2 na svom Madrigalu sa Sevillom. Za gostujuću je momčad prvi put nakon prvog svibnja, kada je u srazu 34. kola lanjske sezone protiv Almerije ozlijedio kost u stopalu, zaigrao Ivan Rakitić. Ušao je u igru u 57. minuti umjesto Piotra Trochowskog.

Zadnju ložu desne noge ozlijedio je čileanski nogometaš Barcelone Alexis Sanchez u 31. minuti Barçina gostovanja kod Real Sociedada u trećem Primerinu kolu. Prema preliminarnim procjenama Barçine medicinske službe, ovoljetno će pojačanje iz Udinesea pauzirati šest do osam tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109040292006 arti-201109030181006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo