BARCELONA IMA STRAŠAN PLAN: / Coutinho joj više nije prva meta, odlučila je 'napasti' velikog rivala

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Barcelona si je kao glavnu metu za ljetni prijelazni rok postavila napadača Atletico Madrida Antoinea Griezmanna, tvrdi katalonski dnevni list Mundo Deportivo, dobro upućen u zbivanja na Camp Nouu.

27.10.2017.
14:52
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Griezmann (26) je ljetos bio blizu prelaska u Manchester United, ali nakon što je Atleticu potvrđena kazna zabrane registriranja novih igrača sve do siječnja, odlučio je pokazati lojalnost i ostati u Madridu.

Slaba forma ove sezone

Manchester je u međuvremenu pojačao napad dovođenjem Romelua Lukakua iz Evertona, a čini se da favorit za angažman Griezmanna sada postaje Barcelona. Za očekivati je da će Katalonci za francuskog napadača morati platiti barem 100 milijuna eura odštete, što odgovara iznosu koji je ljetos platila za njegova sunarodnjaka Ousmanea Dembelea iz Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griezmann je prošle godine bio treći u utrci za Zlatnu loptu, iza Cristiana Ronalda i Lionela Messija. No, u aktualnoj se sezoni muči s formom i dosad je postigao svega tri pogotka, tako da bi promjena sredine i njemu dobro došla. Prošlu je sezonu, primjerice, okončao s 26 pogodaka, a onu prije toga s 25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griezmann je profesionalnu karijeru počeo u Real Sociedadu iz kojeg je 2014. došao u Atletico Madrid. Za francusku je reprezentaciju odigrao 47 utakmica i postigao 18 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo