Gore ne može! Čak i Bandić ismijao dinamovce

Milan Bandić oštro je opleo po nogometašima Dinama. Gradonačelnik Zagreba i počasni predsjednik kluba iz Maksimira nije bio zadovoljan nakon još jednog poraza u Ligi prvaka.

22.11.2012.
16:39
VOYO logo

"Opet se pokazalo da ne možemo zadnjih pola sata igrati, a to je zato jer nismo spremni", rekao je gradonačelnik u razgovoru za Media servis, ali tu nije stao.

"Ja imam danas 57 godina, a prije njih se popnem na Sljeme. Oni trebaju pretrčati 15 kilometara na terenu, a zadnjih pola sata hodaju po terenu kao prebijene mačke, to je sramotno", poručio je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio je Porto za kojeg kaže da je druga dimenzija kvalitete u odnosu na našeg prvaka, a povukao je paralelu i sa Zlatanom Ibrahimovićem.

"Jeste vidjeli kako se bori za svoju boju. Da je trebalo oni bi nam dali još tri gola, igraju se s nama lovice. Mačke i miša. Lijepo je vidjeti Ibrahimovića, zabija gol škaricama sa 25 metara, a kad treba šamara i mazi loptu ko Messi i mali Halilović. To je Božji dar, on je drzak ima znanje, moć i profesionalac je. Od njega svi mogu učiti", istaknuo je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzrok inferiornosti Dinama pronašao je u nesportskom životu.

"Treba otići u petak na subotu u kafiće i noćne klubove u Zagreb i okolicu. Vidjet ćete jednu trećinu vrhunskih sportaša naslonjenih na šank. Onda ih ja zovem u petak na subotu u četiri ujutro da se popnu sa mnom na Sljeme, znate do kuda će doći - do Njivica", zaključuje Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo